Tüsző vagy ciszta? Van még remény vagy ez a hónap is elúszott?
Sziasztok!Első Closti kúrám után (10napig,napi 1),tegnap voltam Uh-,ahol a következőt látta a doki:16.cn-on 11mm endometrium,jobb oldali ováriumban 42mm-es simplex ciszta.
Erre azt mondta h ez tüsző,de 3cm felett már cisztának hívják és repednie kéne bármelyik pillanatban...de én valahogy nem bízom ebben,nincs jó megérzésem.Az tök jó,h a Closti hatott,de sztem nem jó irányba vagy nem tudom.
*nem nagyon ertem
Marmint sejtem, tapasztalatokat, de ez nem ad erdemi infot hogy masnal hogy volt mert minden szervezet mas, lehet nalad nem igy lesz.
Azt várom,hogy ha valaki járt már így és átlátja már jobban ezeket a dolgokat,akkor érdemben tud válaszolni.Mert én hiàba kérdeztem rá,egyértelmű választ nem kaptam és még mindig nem világos számomra,h ez most tüsző vagy ciszta,és kuka ez a hónap,vagy ebből is lehet vmi.Mert ekkorán má bőven kellett volna repednie,sőt...
Sosem értettem h miért szól hozzá vki egy kérdéshez ha érdemben semmit nem tud mondani! Talán nincs jobb dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!