Már 1 éve próbálkoztunk. Átestem már egy ciszta műtéten is. Van még remény? Teljesen elkeseredtem.
Figyelt kérdés
És végre ebben a hónapban felcsillant bennem a remény, hogy összejött a baba. A melleim úgy fájnak mint még soha. Ráfeküdni nem tudok és a mellbimbóm ég attól is sajog, ha a pólóm hozzáér. Tegnap előtt volt egy cseppnyi vér a bugyimon, gondoltam talán beágyazódás. Ez volt 10. nap ovu után. Hasam néha fáj, mint amikor megvan a menzi és néha szurkál is. Ma viszont csináltam egy tesztet - 12. nap ovu után - 10 ml/U érzékenységűt és persze negativ lett... Már ne is reménykedjek?2009. febr. 13. 07:31
1/3 anonim válasza:
Szia, a reményt sose add fel!!!!
Nagyon szorítok nektek! egyébként a szurka nekem is megvolt, de hál Istennek, a teherbeeséssel nem volt gondom!
Minden jót kívánok, 25 hetes kismama
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy.
Sok egészséget kivánok Nektek!
2009. febr. 13. 07:54
3/3 anonim válasza:
A reményt SOSEM SZABAD FELADNI ,nekem töbször is volt cisztám.4-éve probálkozunk de sajna nemjön össze,de nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!