Van még remény babára, vagy esélyes, hogy nemsokára megjön?
Figyelt kérdés
Ciklusaim ált. 33-34 naposak, néha 36-is sikeredik. Nagyon-nagyon enyhe rózsaszínt már felfedeztem a wc papíron pisilés után. Menzesz előtt nekem 2-3 nappal már barnás váladék jelzi, hogy nemsokára megjön a menzi. Szerintem, most is ez áll fenn. Mit gondoltok? A görbém a következő: [link] 2011. nov. 19. 08:32
2/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom jó-e a link, nekem vhogy sose működik :S miért nem tudom jól belinkelni? aki esetleg ért hozzá, megköszönöm, ha kijavítja láthatóra!
2011. nov. 19. 08:34
3/33 anonim válasza:
Minden terhesség annyira más és más...
De, ha nem jön meg, vegyél egy tesztet. Ha akkor negatív, és még egy hét után sem jön meg, akkor menj orvoshoz, Ő a tuti.
9+6 hkm
4/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod és gratula a babához!
2011. nov. 19. 10:47
6/33 anonim válasza:
Megnéztem a görbét, hátha most meg tudom fejteni. Ez eléggé babagyanús!
Még mindig én.
7/33 A kérdező kommentje:
kösziii! Hű, az érdekes lenne. Nem merném még most elhinni. Én attól tartok, meg fog jönni. Van még pár napja a kiírt időpontig, és ha erősödik majd a rózsaszínesedés, barnázás, akkor kb megjön. Inkább jöjjön meg, ha már barnázik, minthogy terhes legyek, mert úgy tudom, az olyankor nem jó jel. Majd meglátjuk :) csak még kell egy kis türelem.
2011. nov. 19. 11:37
8/33 anonim válasza:
Nem fog megjönni, ugyanis a 13. dpon vagy magas hővel, sőt trifázisos a görbéd, ami azt jelenti hogy leesett a hőd és újra felment magasra:)))) olyan kiváncsi vagyok, nekem is ilyen volt , reggel tesztelhetsz, vagy már akár most is:))))
10 hetes vagyok:)))
nekem ilyen volt a görbim
drukkolok!!!!!
9/33 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Gratulálok a babádhoz!!! Tényleg van hasonlóság a görbénk között :))) már nagyon kiváncsi vagyok, de nem merek még tesztelni, mert a ciklus a rögzített menzeszek alapján 22-re írta ki a menzeszt (ovulációt nov. 8-ra), de a görbe szerint ugye 6-án volt az ovu, így az utána való 14. nap az a holnapi, de akkor mi van a keddel? :S
2011. nov. 19. 13:13
10/33 anonim válasza:
nov 16-án volt meg a beágyazódás, rá 3 napra pozitív a teszt, én is féltem. én 4 évet vártam rá, egyértelmű pozi lett:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!