Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény babára, vagy...

Van még remény babára, vagy esélyes, hogy nemsokára megjön?

Figyelt kérdés
Ciklusaim ált. 33-34 naposak, néha 36-is sikeredik. Nagyon-nagyon enyhe rózsaszínt már felfedeztem a wc papíron pisilés után. Menzesz előtt nekem 2-3 nappal már barnás váladék jelzi, hogy nemsokára megjön a menzi. Szerintem, most is ez áll fenn. Mit gondoltok? A görbém a következő: [link]
2011. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Sok örömöt kívánok nektek és jó egészséget!
2011. nov. 19. 13:19
 12/33 anonim ***** válasza:
Szerintem még csak a 12. dpo-n vagy, 2 nap múlva ne várd, de szép a görbéd.
2011. nov. 19. 14:06
 13/33 A kérdező kommentje:
köszi! örülök, ha szép a görbém :) ez az első. Volt, hogy nem biztattak itt,mert azt mondták, hogy túl magas az alaphőm. Most pedig mindenki biztat. el sem tudom hinni! Ha viszont megnézitek a mérések időpontját, láthatjátok, hogy nem mértem mindig azonos időpontban :S ezért úgy gondoltam, hogy lehet, hogy nem is valósak az adatok, nem értékelhetőek. Tojásfehérjés nyákot is 31-én tapasztaltam, nem a kiírt ovu napon, igaz érdekes jeleim szinte végig voltak. Hááát, talán nemsokára kiderül hogy mi is a valóság...
2011. nov. 19. 14:14
 14/33 anonim ***** válasza:

szia elég szép görbi szerintem is a 12.dpo-n vagy ugyhogy 2 nap múlva tesztelj.

én is reménykedtem a mai napig de szerintem nekem meg fog jönni hacsak nem beágyazódásos hőleesés a mai de annyira nem hiszem azért itt a görbim:

[link]

bár a ovu a 15.cn volt nem ott ahova húzta a ciklus.

neked pedig megy a druukkk:)

2011. nov. 19. 15:52
 15/33 A kérdező kommentje:
kezdem én is feladni... 2 halvány barna csíkot vettem most észre a bugyimon, 2 nap alatt még sok minden törtéhet. Kitartást neked!
2011. nov. 19. 16:15
 16/33 anonim ***** válasza:

nem szabad feladni amig nem jön meg addig van remény.

Én lassan 1 éve várok rá tudom milyen minden hónapban csalódni de nem szabad feladni a reményt....

2011. nov. 19. 16:41
 17/33 anonim ***** válasza:
nekem is volt barna, de nem jött meg. Előző görbés, ha neked megjön, akkor nagyon rövid a luteális fázisod, és az bizony sárgatest elégtelenségre utal:(
2011. nov. 19. 19:58
 18/33 anonim ***** válasza:
soha nem jött még meg ilyen korán 7 hónapja mérek mindig 12-és 14 közötti a luteálisom.
2011. nov. 19. 20:27
 19/33 anonim ***** válasza:
akkor reméljük most se fog
2011. nov. 19. 20:34
 20/33 anonim ***** válasza:
hát reméljük.....bár ma kicsit alábbhagyott a reményem de meglátjuk.
2011. nov. 19. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!