Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény babára, vagy...

Van még remény babára, vagy esélyes, hogy nemsokára megjön?

Figyelt kérdés
Ciklusaim ált. 33-34 naposak, néha 36-is sikeredik. Nagyon-nagyon enyhe rózsaszínt már felfedeztem a wc papíron pisilés után. Menzesz előtt nekem 2-3 nappal már barnás váladék jelzi, hogy nemsokára megjön a menzi. Szerintem, most is ez áll fenn. Mit gondoltok? A görbém a következő: [link]
2011. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
cukybaby! Akkor most én is biztatlak! Te se add fel!
2011. nov. 19. 21:21
 22/33 A kérdező kommentje:
Kedves 17. válaszoló! Adtál ezzel egy kis reményt! Így is rendben volt minden a terhességgel a barnás kezdés ellenére?
2011. nov. 19. 21:25
 23/33 anonim ***** válasza:

egyelőre rendbe van minden igen, a barnázás ilyenkor majdnem minden esetben normális, hiszen a szervezeted szerint meg kell jönnie. Viszont ha pozitív lesz a teszted, és még mindig barnázol, irány a doki aki ad progeszteron pótlást, utrogestan vagy duphastont. az segít megtartani, én is szedem:)

17-es válaszoló vagyok.Drukkolok mindkettőtöknek:)

2011. nov. 20. 11:00
 24/33 A kérdező kommentje:
köszi. Én már nem tudom mi van. Igazi barna nincs, csak sötétebb volt a váladék (ma inkább bézs színű). Teszttel még várok szerintem, és ma úgy voltam vele, hogy inkább arra állítom be magam, hogy meg fog jönni. Lehet, hogy 36 vagy több napra. Így legalább nem izgultam annyira. Nagyon stresszes tudok ám lenni. Ma megint csökkent picit a hőm, nem tudom ennek alapján mire számítsak. Felteszem a mai görbét: [link]
2011. nov. 20. 13:25
 25/33 anonim ***** válasza:

nyugi, nem igazán csökkenés ez, akkor le kellene menni a vonal alá:)

Mindenképp tesztelj. mert ha baba van és barnázol, orvoshoz kell menni progeszteron pótlásért, különben baj lehet, drukkolok nagyon:)

2011. nov. 20. 19:36
 26/33 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy. Már holnapra tervezem a tesztelést,hogy megnyugodjak :) olyan igazi barnázást egyelőre még nem tapasztalok
2011. nov. 20. 21:04
 27/33 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem. Negatív lett...
2011. nov. 21. 08:14
 28/33 anonim ***** válasza:
14. dpo-n vagy. Lehet, azért barnázol, mert a szervezeted emlékszik, hogy most kéne megjönni. Még nem feltétlen mutatja teszt. Milyennel teszteltél?
2011. nov. 21. 08:30
 29/33 A kérdező kommentje:
Medilab-bal teszteltem.
2011. nov. 21. 10:46
 30/33 A kérdező kommentje:
a mai görbe: [link]
2011. nov. 21. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!