Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény babára, vagy...

Van még remény babára, vagy esélyes, hogy nemsokára megjön?

Figyelt kérdés
Ciklusaim ált. 33-34 naposak, néha 36-is sikeredik. Nagyon-nagyon enyhe rózsaszínt már felfedeztem a wc papíron pisilés után. Menzesz előtt nekem 2-3 nappal már barnás váladék jelzi, hogy nemsokára megjön a menzi. Szerintem, most is ez áll fenn. Mit gondoltok? A görbém a következő: [link]
2011. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Medi Lab nem olyan jó, próbáld a gravi hcg-t, vagy a Gábrielt, de a Lilly is jó:)
2011. nov. 21. 12:10
 32/33 A kérdező kommentje:
Pedig az is elég érzékeny. Most olvastam az egyik oldalon, hogy ugyanolyan érzékeny, mint a Gábriel.
2011. nov. 21. 12:28
 33/33 A kérdező kommentje:
Igaz,a Medi-Lab 25-ös, a Gábriel, meg most láttam az ismertetőjét a neten, 20-as. No, előbb utóbb valami csak lesz. Azért még várok véleményeket :)
2011. nov. 21. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!