Lehet még remény?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 4. lombikunk van. Januárban volt a leszívás, de akkor nem engedte a dokim a transzfert, mert túlstimus voltam. Így csak most került sor a beültetésre április 20-án, tehát ET+10 napon vagyok. A transzfer napján szúrni kellett 1/3 Ovitrellet, majd 22-én is és 24-én is. 26-án teszteltem először amikor is pozitív lett a teszt, majd 27-n és 28-án is teszteltem, amik szintén pozitívak lettek... van tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban? Hogy hogy ürül ki, lehet e pl a pénteki teszt már valós? Tehát hogy pl a babákat mutatja? 2 5 napos manót kaptam vissza. Ma teszteltem újra délután, az viszont negatív lett..viszont sokat iszok és sokat is pisilek, szóval lehet hogy nem volt elég koncentrált a vizelet. A debreceni kaáli intézetbe járok egyébként, kedden lesz hcg vérvételünk. Tegnap óta menzis szurkálásokat érzek, görcsölget a hasam, viszont annyira nem erős. Vérzés egyelőre nincs.Progit szedek Crinone gélt reggel, 2x1 progesterone exeltist és másnaponta Prolutex szurit. A tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Van esély hogy sikerült és azért görcsölget a hasam? Vagy a menzit jelzi? Segítsetek légyszi!! Eddigi három lombiknál sose éreztem semmit,mert el se indult, 0 volt a Hcg. Szerintetek a délutáni negatív teszt ellenére reménykedhetek?? Köszönöm a válaszokat!! Mindenkinek mielőbbi babát kívánok!!! ☺☺☺☺
2017. ápr. 30. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg reggel meg tesztelj egyet , en ezt nem ertem , a te helyzeted de tesztelj szerintem is :)
2017. ápr. 30. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem tesztelj holnap, de bármi is van, ne add fel a reményt addig amíg a vérteszt eredményét vissza nem kapod. de amúgy nekem is a terhességem görcsökkel kezdődött, olyan volt mintha megjött volna, de estére se véreztem, és akkor pozitív lett a teszt. pedig azt hittem hogy megjön, de nem. szóval van remény, és nagyon drukkolok neked és a kis manóknak!!
2017. ápr. 30. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A hcg inyekció 10-13 nap alatt ürül ki teljesen. Nem szabadott volna tesztelned.

Persze a reményt nem szabad feladni, holnap reggel tesztelj és kiderül.

2017. ápr. 30. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező na teszteltél ird majd meg hogy mi lett en drukkolok:)
2017. máj. 1. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!