Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cisztám van lehet mégis...

Cisztám van lehet mégis terhesség?

Figyelt kérdés

17 napja késett a menszeszem mikor elmentem a nődokihoz. Megvizsgált és azt mondta terhességet nem lát viszont cisztát talált. A jobb oldalon egy 22×22 a bal oldalon egy 28×28miliset.. Adott papirt h kérjek időpontot a laborba. Amit egyrészt azért nem értek mert mikor unokatesómnál cisztát talált neki csak ilyen vizben oldódó port adott és viszlát. A laborban kiderült h semmi vérvétel nem lesz szimplán a reggeli első vizeletemet vigyem be.. Ez azért lenne h kiszűrje biztos nincs e terhesség vagy esetleg más miatt? Volt már itt valaki ilyen cipőben? Ha nem látott terhességet a doki kiderülhet h mégis baba van?

Válaszokat koszonom.

2017. márc. 6. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Laborban vizeletből nem néznek terhességet. Azt otthon kell, sima mezei terhességi teszttel. Ha laborban néznek hcg-t, azt minden esetben vérvételből teszik, mert sokkal pontosabb.
2017. márc. 6. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt.. En azt gondoltam vervetel es vizelet is lesz.. De ma kozoltek velem mikor kertem volna idopontot h csak vizelet kell es azt barmikor bevihetem.. A legszebb az egeszben h a nodokim mondta h kerjek idopontot de mint kiderult nem is kell..
2017. márc. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!