Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki régóta...

Van itt olyan aki régóta próbál teherbe esni? Lelkileg hogy viselitek hogy minden hónap sikertelen?

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 22:41
 1/8 anonim válasza:
86%
Szia. Mi egy éve probálkozunk, annyira rossz, hogy figyelemmminden hónapban magam, ha már késik egy két napot reménykedem, tesztelek, de mindig csalódok. Olyan jó lenne már egy babó, pláne, hogy a környezetünkben mindenhol van.
2019. máj. 7. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
6 evet vártunk az első babára, de nem csüggedtünk. Tudtuk, hogy össze fog jönni. 😊
2019. máj. 7. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Az idő előrehaladtával egyre könnyebb elfogadni, az első években sokkal rosszabbul viseltem. 6 éve próbálkozunk, ez idő alatt volt 2 méhen kívüli terhességem, 1 missed ab, és több kémiai terhességem. Idén megyünk az utolsó lombikra, ha ez sem sikerül elfogadom, hogy nem lesz közös gyermekünk.
2019. máj. 8. 05:45
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Összesen 6 évet vártunk már babára (elsőre 4et, másodikra 2-t). Utáltam a tehetetlnséget és a csalódást. Nekem mindig az segített, amikor elmentünk a meddőségibe, mert azt éreztem, h végre történik valami, még ha várni is kell, de végre nem csak a kukába mennek a ciklusok.
2019. máj. 8. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez lesz a 8. sikertelen hónapunk.. nagyon szeretnénk már egy kisbabát a családunkba. Remelem hamarosan össze jön.
2019. máj. 8. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Két éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Eleinte nagyon figyeltem magam, volt egy csomó negatív élményem, úgyhogy úgy döntöttem, hogy mostmár szándékosan lejjebb hagyok egy kicsit a rágörcsöléssel. Azóta jobban bírom, könnyebb a helyzet. A múltkor viszont legjobb barátnőm azt hitte, hogy babát várnak, és akkor megint visszajöttek a rossz érzések egy időre, tök rosszul éreztem magam miatta. De egy pár nap után már le tudtam rendezni magamban, utána már együtt izgultunk. Annyit tudok mondani összességében, hogy lesznek könnyebb és nehezebb időszakok, de ahogy haladsz előre az időben, egyre kevesebb a rosszabb időszak, de akkor mélyebbek a gödrök, amiből ki kell mászni.

JD, 29N

2019. máj. 9. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Éppen egy éve...ma jött meg. Megint egy csalódós hónap. Két napot késett és mintha lett volna egy intimed halványka tesztem. De újracsak a szokásos...lehet reménytelen már. :(
2019. máj. 10. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én már nagyob sokszor próbáltam de valamiért sose jön össze.

Egy meleg.

2019. jún. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!