Első két sikertelen hónap után van még esély, hogy hamar sikerül?
Van már egy gyerekem, aki elsőre összejött (ciklus 13. napján).
Most hiába próbálkozunk középidőben (szerintem most is ilyenkor van peteérésem) nem sikerül valami miatt.
Tudom sokan évekig próbálkoznak, de annyi minden eszembe jutott már most is pedig tudom ez igazán nem sok idő. Mi van, ha elkötöttek császár közben, csak nem szóltak?
Persze, biztos tréfás kedvükben voltak a dokik :D
Ne haragudj, de ilyen kérdést...
Jólvan na, mondtam, hogy sokminden eszembe jut :D
Nem tréfából, akár véletlen átvágták a petevezetőt vagy akármi...
De miért nem sikerül ha minden ok és már van is gyerekünk?
2 hónap könyörgöm! Akár egy teljes sikertelen év is eltelhet és az is normális, hiszen egy egeszséges párnak is lehet akár 1 év is mire összejön.
És nyugi nem vagtak át semmit. Nem kell szo szerint belebutulni a próbálkozasba..
Jajj de ertsd már meg hogy SEMMIT nem jelent az első mikor jött össze! Van ismerősöm akinek első azonnal összejött, a másik meg évek múlva! Az meg hogy az ismerőseidnek mikor jött össze, hát szerinted az rád nézve mérvadó?
Szóval ne legyen furi...meg siman lehet a kettőből akár 8 hónap is, az se lenne furi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!