Első két sikertelen hónap után van még esély, hogy hamar sikerül?
Van már egy gyerekem, aki elsőre összejött (ciklus 13. napján).
Most hiába próbálkozunk középidőben (szerintem most is ilyenkor van peteérésem) nem sikerül valami miatt.
Tudom sokan évekig próbálkoznak, de annyi minden eszembe jutott már most is pedig tudom ez igazán nem sok idő. Mi van, ha elkötöttek császár közben, csak nem szóltak?
Oké ÉRTEM! De akkor meg ti azt értsétek meg, hogy én erre a jelenségre, hogy hónapok/ évek után jön össze a baba élő példát még nem láttam, ezért aggódni kezdtem, mert a környezetemben nem ez a "normális".
Nem kell egyből ez a lekezelő stílus...
Nekünk a 7. hónapban jött össze a pici, barátainknak egyetlen alkalomból. Pedig mi vagyunk fiatalabbak.
Bátyáméknak az első a második hónapban jött, a második gyerekük 8 hónap után. Nincs velük semmi probléma. Minden hónapban van 20-25% esélyetek, vagy beleestek vagy nem. Egy év után érdemes elmenni orvoshoz, mert addigra az egészséges párok 85%nak jön össze. Szóval ha egészségesek vagytok még akkor is van esélyetek, hogy abba a 15%ba tartoztok, hogy még egy év alatt sem jön össze.
Tényleg nem kell aggódni. Örülj, hogy elsőre szerencsétek volt. Nekünk ahogy írtam a 7. hónapban sikerült.
Nővéreméknek az első 17 hónap után sikerült, a második az első hónapban!
Nekünk mindkettő az első hónapban!
EGYPETÉJŰ IKREK VAGYUNK!!!
Szóval ne agyalj ezen, felesleges! 2 hónap hidd el semmi. Neten olvas utánna teherbeesési praktikáknak, sok van, e vitamin, különböző peteérést segítő teák...
És TUTI hogy nem kötöttek el se véletlen se direkt! Egy orvos sem kockáztat egy pert amire a karrierje is rámehet!
Csak tudod olyan rossz, mert már több mint egy éve megbeszéltük, hogy még mire kell várni, mikor jöhet a baba és már annyira vártam, hogy eljöjjön ez az idő erre tessék, szóval nem csak ez a pár hónap... Aztán még itt is folyton csak azt olvasni, hogy " hoppá becsúszott, így abortusz, úgy"
Aki meg szeretné annak nem jön.
Most tartok ott, hogy nem is érdekel már! Föl sem írtam mikor jött meg nehogy véletlenül is elkezdjek számolni!
Szegény párom is minden hónap végén annyira izgatott és ahogy látom rajta is milyen csalódott lesz mikor megjön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!