Új hónap, új esély. Ki-mióta várja türelmesen a babát?
Hányadik baba, mióta próbálkoztok?
Nekünk 2. baba lesz, 5. hónapja várjuk. Nagyon. Úgy izgulok minden ciklus végén, hogy hátha most... de eddig semmi. Ti hogy bírjátok a várakozást?
Első babára várunk, 32 hónapja... Voltak jobb és rosszabb időszakaink is, most éppen szerencsére találtunk olyat, ami lefoglal (ebben a hónapban lesz kész a házunk és elköltözünk végre az albérletből). Voltunk kivizsgáláson még a legelején, mert sajnos látszott, hogy a fogamzásgátló után nem állt vissza a ciklusom, így derült ki, hogy hormonzavarom van, arra szedek gyógyszert. Bízom benne, hogyha elköltöztünk, és nem stresszelünk végre a házas dolgokon, akkor sikerülni fog! Szerencsére fiatalok vagyunk, "van időnk" várni, míg komolyabb meddőségi kezelésbe vágnánk :)
Drukkolok neked nagyon kérdező! :)
Nálunk 7 hónap telt el, első baba lenne. Sajnos volt egy korai vetelesem közben, emiatt kicsit kétségbe esett lettem.
Drukkolok nektek!
2 éve döntöttük el,hogy babát szeretnénk.
Azóta sikerült kétszer is teherbe esnem,viszont egyik baba sem maradt velünk,nem volt szívhang a 8. héten. :(
Az utolsó missed ab óta ez volt a 7. sikertelen hónapunk. :(
Minden kivizsgáláson túl vagyunk már,az inzulinnal van problémám,5-10 kg feleslegem van.
A diétát már elkezdtem,holnaptól pedig edzeni is eljárok,remélem ez meghozza majd a sikert.
4 honapja probalkozunk nekunk a 3. baba lenne..
Az elso 2 baba azonnal osszejott, furi hogy most nem..bar akkor nem is foglalkoztam vele..most igen😊
Kedves elso valaszolo, tutti ahogy elkoltoztok jonni fog a baba, hidd el ez mindig igy van!!!!!
Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok!
Mi elég szerencsések vagyunk párommal. Az első csemetémre kb 6-7 hónapot kellett várnunk. A második 2 hónapba telt csak. Szerencsére mindkét lányom egészséges!
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!