Új hónap, új esély. Ki-mióta várja türelmesen a babát?
Hányadik baba, mióta próbálkoztok?
Nekünk 2. baba lesz, 5. hónapja várjuk. Nagyon. Úgy izgulok minden ciklus végén, hogy hátha most... de eddig semmi. Ti hogy bírjátok a várakozást?
Kedves leendő kismamák!
Hadd osszam meg veletek a tapasztalatomat.
Mi az első babára már 5. hónapja vártunk, és nem volt semmi hormon- vagy egyéb problémánk. Akkor azt hallottam, hogy segít, ha elhagyjuk a cukrot és a lisztet. Így is tettem, bumm, abban a hónapban terhes lettem. (Sajnos a baba szíve leállt a születést követően.)
Rá 5 hónapra újra próbálkoztunk, de 2 hónapig semmi. Ekkor úgy döntöttem, hogy megint elhagyom a lisztet és cukrot. Bumm, egynől baba. (Az sajnos missed ab. lett.)
Most novemberben döntöttünk úgy, hogy ismét belevágunk, de akkor már tudatosan nem használtam lisztet és cukrot. Egyből babás lettem.
Ha elméletileg egészségesek vagytok, és nincs semmi szervi oka annak, hogy nem tudtok teherbe esni, akkor próbáljátok ki ezt a diétát. Mit veszítetek?
9 hkm
Sziasztok!
Mi 5 éve szeretnénk babát.
Az első terhességemre 3 évet vártunk és sikerült teherbe esnem,de 3 hónaposan elvetéltem. :( Azóta eltelik lassan 2 év és semmi. Most ovu teszttel próbálkozom.Nagyon izgulok,ma lett elsőre pozi a teszt.Nem mondom,hogy nem lenne jó,ha sikerülne,de én azt mondom ebben az évben szeretnék teherbe esni.
Mi újság? Ki hol tart a ciklusban?
Nekem ma múlt el a mensi,kb. 22-én lesz az ovum. :)
B.
Kedves #15, ne haragudj, nem voltam gépközelben az elmúlt egy hétben.
A lisztet TELJESEN elhagytam. Helyette keményítőt használtam rántáshoz, habaráshoz, prézlihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!