Expect classic terhességi teszt, ez most pozi vagy nega? Nem száradási mert az első 1 percben megjelent.
Vasárnap kell mennem hogy kitisztul e magától a méhem. 47.napra jött a vérzés hatalmas görcsökkel kísérve. Konkrétan majdnem elájultam a fájdalomtól,haza kellett jönnöm a melóból. Érzetem már napok óta hogy nem jó valami. Beléptem az ajtón és rotty. Láttam a petezsákot is. Nagyon sírtam, de muszáj elfogadnom és tudatosítanom magamban hogy ez a jobbik rossz volt. Inkább ez mint egy mehenkivuli vagy egy későbbi elhalt magzat. Ez volt a második vetélésem az előző 36napra ment el. Idén gyógyul már a lelkünk, páromat is megviselte nagyon szerettük volna. Majd jövőre újra próbálkozunk. Kell most amúgy is a pihi...
Amúgy hívtam a dokim azt mondta ha nagyon erős és sok a verzes ügyelet. Kb ennyi...

#15 vagyok. Nagyon sajnálom, ugyanígy voltam, én is láttam a petezsákot és olyam görcseim voltak, hogy nem tudtam felállni. Gyors be az ügyeletre, ott már semmit se láttak :(
Én is kb.1-2 hérig lelkileg padlón voltam. Gondolj arra, hogy a legtöbb kémiai valamilyen élettel össze nem egyeztethető rendellenesség miatt történik...és inkább most, mint pár hónaposan, ne adj isten betegen szülessen a baba :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!