Expect classic terhességi teszt, ez most pozi vagy nega? Nem száradási mert az első 1 percben megjelent.
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 12:44
21/34 A kérdező kommentje:
Igen. Én is úgy látom. 😊
2020. jún. 4. 07:45
22/34 A kérdező kommentje:
Történés van...gondoltam hogy nem úszom meg. Tegnap elkezdtem kicsit vérezni, így hívtam a dokim. Elküldött vérvételre Hcg: 521 U/l.
Szerdán új vérvétel. UH nem volt , csak telefonon beszéltünk. Kíváncsi leszek... volt már mehenkivulim a baloldali petevezetoben,amit el is távolítottak, ha most jobb oldali, akkor nekem nem lesz természetes úton gyerekem.
2020. jún. 9. 08:37
23/34 anonim 

válasza:

Drukkolok, hogy minden rendben legyen :) A hcg egyébként szép, nyilván a lényeg, hogy rendesen emelkedjen :)
24/34 A kérdező kommentje:
Igen. Holnap megírom az eredményt. Nagyon kíváncsi vagyok. Köszönöm szépen... 😚
2020. jún. 9. 10:09
25/34 A kérdező kommentje:
832U/l. Nem tűnik túl jónak 😬
2020. jún. 10. 18:26
26/34 anonim 

válasza:

Szerintem ez még azért rossznak sem tűnik, 2-3 naponta kell csak duplázódnia. Én drukkolok tovább!
27/34 A kérdező kommentje:
Ámen 😊 köszönöm hogy drukkolsz. Aranyos vagy 😘
2020. jún. 10. 18:55
28/34 anonim 

válasza:

Kedves kérdező? Miújság? Minden rendben?
29/34 A kérdező kommentje:
Spontán vételés...pont ma...
2020. jún. 19. 14:37
30/34 anonim 

válasza:

Ó Istenem :( nagyon sajnálom :( hány napot késett? Voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!