Expect classic terhességi teszt, ez most pozi vagy nega? Nem száradási mert az első 1 percben megjelent.
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 12:44
11/34 A kérdező kommentje:
2020. jún. 3. 17:40
12/34 anonim 

válasza:

Én látom, egy expect mellett ez biztos, hogy pozi, de két nap múlva ismételj. Erősödnie kell :) Sok sikert!
13/34 anonim 

válasza:

A Gabriel is pozitív. Gratulálok! 😍
14/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 2-3 nap múlva ismétlem . Nagyon aranyosak vagytok 😊
2020. jún. 3. 18:56
15/34 anonim 

válasza:

Nekem ugyanilyen volt a Gabriel és az Expect. Kémiai lett :( Neked viszont nagyon drukkolok, csak ne éld bele magad! Én megtettem, még mindig nem hevertem ki
16/34 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már sajnos spontán vetélésem, méhen kívüli is. Nem élem bele magam. Csalódtam már hogy tudjam ez még sajnos nem biztos.
2020. jún. 4. 06:28
17/34 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egy expectet, mivel az első expect 2 napja volt csak tegnap tettem ide ki, és délutáni. Így se fogom beleélni magam, de már erősödik a csíkocska. Jól látom? Az alsó a 2 napos, a felső a ma reggeli.
2020. jún. 4. 07:11
18/34 anonim 

válasza:

15-ös vagyok. Határozottan erősödik, nekem nem volt ilyen :)
19/34 A kérdező kommentje:
Sajnalom! De ne adjátok fel! Sok szerencsét kívánok 😘
2020. jún. 4. 07:42
20/34 anonim 

válasza:

Erősödött :) Egyre biztatóbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!