Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Expect terhességi teszt...

Expect terhességi teszt csapott már be valakit? Egy ilyen teszt lehet tévesen pozitív? (Kép)

Figyelt kérdés

Sok rosszat olvastam az Expect terhességi tesztről, de csak ilyen volt itthon.

Mit gondoltok, lehet ez tévesen pozitív? Kb. 2 perc alatt jött ki a 2. csík.

Lombikunk volt, két 5 napos embrió beültetése után vagyok 6 nappal.

[link]

[link]

2017. nov. 6. 15:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

Hát nagyon pozinak tűnik.

DE....

sajnos én konkrétan tapasztaltam azt hogy az Expect kiadott egy halvány második csíkot , mondjuk nem volt olyan erős mint a tied, de abszolút látszott a színe.

Én drukkolok neked, mert szerintem a tied pozitiv, az enyém nem volt az.

csinálj egy másik fajtát és ha azon is van bármilyen halvány csík akkor ez bizony baba !!!!

2017. nov. 6. 15:20
 2/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem pozitivnak tunik, de mielott beleelned magad, vegyel masfajta tesztet (facelle, clearblue pl nem rosszak).

Drukkolok!

2017. nov. 6. 15:47
 3/33 anonim ***** válasza:
88%
+++
2017. nov. 6. 16:04
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tuti pozi, főleg, hogy 2 perc alatt már látszott! :)
2017. nov. 6. 16:31
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív!!! :D!!! Én azt gondolom, bár nem vagyok szakértő, de szerintem a hibás teszteken nem jön ki ilyen hamar a 2.csík:).
2017. nov. 6. 16:47
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Jah és nagyon gratulálok:)!
2017. nov. 6. 16:47
 7/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, a 2 csíkot én is látom, ráadásul mostanra már nem is olyan halvány...

Kétségeim csak azért vannak, mert sok helyen olvastam, hogy téves pozitívat mutatott (bár szerintem is ez túl egyértelmű ahhoz). Ráadásul nagyon korai ez még, elvileg a beültetés utáni 9. napon várható értékelhető eredmény, de még az is lehet korai...

Ráadásul délután csináltam, sok ivás után.

Olyan jó lenne!!! 6 éve várunk már, és idén a terhességem 20. hetében sajnos elvesztettük az ikerbabáinkat; életem egyetlen terhességéből (szintén lombik).

Annyira megérdemelnénk már!

2017. nov. 6. 16:49
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ugyan ilyen volt a tsztem. 15 hetes terhes vagyok. Igaz én azért csináltam pár tesztet, mert menszi előtt 1 héttel lett pozitív a tesztem.
2017. nov. 6. 20:09
 9/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitiv, de nekem az expect mindig olyan rosszul mutatta. Ugy ertem, hogy tok halvanyan jott ki a csik, meg a kontroll is. En azt javaslom, hogy probalj holnap egy predictor early tesztet. Regen rossz teszt volt, most szerintem az uj fajta nagyon jo!! Drukkolok, borzalmas amin keresztul mentel, kivanom, hogy most m8nden jol alakuljon!
2017. nov. 6. 20:32
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami az Ikrekkel történt, a 20.hétben?! Nagyon ügyes és erős csak lehetsz!
2017. nov. 6. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!