Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van itt köztünk olyan aki 6.-ra nem várja a menstruációt?

Van esetleg valami "változás" amit észrevettetek magatokon?

2020. máj. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én még az elején írtam, 4re nem vártam, ma reggel teszteltem, egyenlőre nem hiszek a szememnek, de akárhogy nézem, ott van a második csík, kereni sem kell. Ehyenlőre nem merek örülni, makd ha erősödik. De azért örülök 🙈

[link]

2020. jún. 6. 06:39
 62/67 anonim ***** válasza:
Hűha. Tényleg van ott 2. Csik. Halk grat . Es akkor 2. Napja kesik ? Lehet késői peteères .
2020. jún. 6. 08:10
 63/67 A kérdező kommentje:
Ez bizony pozitív lesz 😊 gratulálok
2020. jún. 6. 09:47
 64/67 anonim ***** válasza:
100%
Igen naptárhoz képest 2 nappal később éreztem az ovut. Viszont egyátalán nem számítottam rá, hogy lesz második csík, mert egyátalán semmi furcsát nem érzek. Minden ugyan olyan teljesen, mint minden hónapban a pms
2020. jún. 6. 13:38
 65/67 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Szép második csíkocska. Nekem megjott de nem gond. Majd kov honap sikerul.
2020. jún. 6. 20:15
 66/67 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjott, de igazából örülök neki, ha minden jól megy új munkahelyem lesz, biztosabb alapokkal indulunk majd később 🤗
2020. jún. 7. 18:32
 67/67 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Nekem is megjött szombaton. Már számolgatom is a köv hónapot. Most remélem sikerül. :)

R

2020. jún. 8. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!