Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van itt köztünk olyan aki 6.-ra nem várja a menstruációt?

Van esetleg valami "változás" amit észrevettetek magatokon?

2020. máj. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Megmutatnád itt is a képet?
2020. jún. 3. 17:12
 42/67 Stangli ***** válasza:
Köszi kérdező! Rettentően viselem. Hiába új hónap új lehetőség... Belefáradt a sok reménykedés utáni kudarcba. De tiszta szívemből megy a drukk nektek! Remelem ha már én kiestem más boldog lehet.
2020. jún. 3. 17:30
 43/67 anonim ***** válasza:
2020. jún. 3. 17:52
 44/67 anonim ***** válasza:
Itt a kép. Vagyis maga a kérdésem.
2020. jún. 3. 17:52
 45/67 A kérdező kommentje:

Elhiszem :( mióta probalkoztok?

Sajnos szerintem ez egy negatív teszt, legalábbis képen nem látszik rajta második csík, de várd meg a nem várt napját :)

2020. jún. 3. 18:02
 46/67 Stangli ***** válasza:
Picit több, mint fél éve. Ami tudom, teljesen normális. Csak hat minden hónapban bennem volt a talán most és az optimista hozzáállás, aztán mindig csak a “na majd a következő hónap” maradt. De tudom itt nem kell magyaráznom, a legtöbben értitek, hogy miről beszélek. Picit elfáradt a lelkem.
2020. jún. 3. 18:09
 47/67 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen igy szerkesztve talán jobban látszik az amir én latok. Bar nem ér sokat.

2020. jún. 3. 18:17
 48/67 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( el tudom képzelni milyen lehet :(
2020. jún. 3. 18:23
 49/67 anonim ***** válasza:

Sziasztok

47 es: sajnálom, hogy ezt kell mondanom de én is negatìvnak látom.

Stangli: ne keseredj el, sajnálom hogy ez a hónap nem jött össze. Tudom milyen borzasztoan szar érzés hogy negatìv. Mi 4 éve probaljuk osszehozni a kistesót de nem megy. 😢 kitarto vagyok mert tudom hogy nekem meg lesz pici babam csak még várni kell rà. Tesztet csak 6. án csinàlok ha nem jön meg addig. Probálok mindig másra gondolni de nem nagyon megy. Kitartás nekünk. Biztos lesz babád csak tütelmesnek kell lenned.

R

2020. jún. 3. 21:32
 50/67 anonim ***** válasza:
Meg 2 nap es lehet tesztelni. Bár szerintem nekem megont nem jott ossze merz baromira faj es szur a bal oldali petefeszkem. Izgul meg valaki? Na majd meglatjuk...
2020. jún. 4. 08:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!