Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Van köztünk aki 6-ra nem várja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van itt köztünk olyan aki 6.-ra nem várja a menstruációt?

Van esetleg valami "változás" amit észrevettetek magatokon?

2020. máj. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:

🙋‍♀️ Én... Pont 6.-ára.

Most annyi változás van az előző hónapokhoz képest, hogy még nem fáj a mellem. Pedig vagy ovutól vagy ovu után pár naptól szokott. De nem sok esélyt fűzök hozzá, mert pozitív ovu teszt előtt 1 és 2 nappal voltunk együtt, nem hiszem, hogy kibírták a kiskatonák.

Meglátjuk :)

Neked valami változás? :)

2020. máj. 30. 12:33
 2/67 A kérdező kommentje:

Nekem pont az ellenkezője, soha nem fájt a mellem, most viszont megbolondulok tőle , egy hétig legszivesebben az ágyból nem másztam volna ki olyan aluszekony voltam, illetve szédülgetés.

Remélem azért kibirták a "kiskatonák" 😄😄

2020. máj. 30. 12:40
 3/67 anonim ***** válasza:
100%
Enis 6.-ra várom pont. Vagyis nem várom:D majd kiderül . Ovu előtt 3 nappal vtunk együtt . Szurkálásokat érzek de nem tudom van-e köze hozzá . :D hétfőn egy érzékeny tesztet csinálok .
2020. máj. 30. 12:49
 4/67 A kérdező kommentje:

Én még nem merek tesztelgetni, előző hónapban is csak késett :/

De remélem neked sikerül 🤗🤗

2020. máj. 30. 13:27
 5/67 anonim ***** válasza:
Én is hatodikára nem várom. Ez volt az első hónap, hogy próbálkozunk. Most lett aktuális, hogy elkezdjek utánaolvasni a dolgoknak, váratlanul ért, hogy ilyen sokat kell várnom a teszteléssel. :D Türelmetlen típus vagyok, legszívesebben minden nap tesztelnék, pedig tudom, hogy nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy mekkora csalódásként élném meg, ha nem jönne össze egyből, pedig tudom, hogy az is teljesen normális. Drukkolok nektek!
2020. máj. 30. 18:13
 6/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 4-re nem várom. Egyik reggeli együttlét utáni este éreztem az ovulációt, ez volt 1 hete. 2 napja erős nyilalást éretzem a bal petefészkemben. Aznap és másnap picit görcsöltem, folyton azt éreztem Jézusom előbb megjön. Azóta semmi 🙏🙏🤞
2020. máj. 30. 18:21
 7/67 A kérdező kommentje:

Mi nem is igazán próbálkozunk, csak hát ha jönni akar had jöjjön :) aztán kezdődtek ezek a dolgok és kezd gyanús lenni, hogy esetleg "valaki" jönni is akar :D

Szurkolok nektek 🤗🤗

2020. máj. 30. 18:57
 8/67 anonim ***** válasza:

Én is szurkolok neked Kérdező, remélem a cicifájás annak a jele :)

Első voltam :)

2020. máj. 30. 20:18
 9/67 A kérdező kommentje:
Hát pár nap és kiderül 😄😄
2020. máj. 30. 21:02
 10/67 Stangli ***** válasza:
4-re nem várom. Nem igazán érzek semmit. A mellem feszül, de ez simán lehet pms. Remelem sikerült, amit lehetett, mi megtettük :)
2020. máj. 30. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!