Ki nem várja május 19re?
Sziasztok !
Én is tegnap vettem be az utolsó szemet a clostybol , nekem a hasam fajt a második napnál kis fejfájással .
Ovu teszt halvány tehát szerintem nekem is hamarabb lesz p.é.
Viszont ami miatt aggódom kicsit hogy pcos egyéneknek cisztát okozhat ..
Szaisztok!
13as vok.
Írtam ugye, hogy sztem előbb lesz ovum, de aztán csak ma reggel(15.cikkus napon) lett pozítiv a teszt. El is voltam keseredve az előzö napokban, mert épp, hogy látszódott a második csík a teszten, a kezdetiekhez képest! Annyit vettem észre azóta, hogy ebben a ciklusban nincs az a sok termékeny nyák, mint ezelött. Meg annyira nincs ovus fájdalmam se.
Elkezdtem szedni egy másfajta vitamint, amit a babatervezés időszakában kell, de ettöl meg alig tudok , nos hát, wc-re menni. Ha értitek mire gondolok!
Nem sok jót jósolok erre a hónapra se, de majd meglátjuk!
A huvelyvakadekon tényleg változtat , nekem több lett , de gondolom mindenkinél más . Nekem is volt emésztési problémám vitamintol azóta nem is szedek csak a folsavat és társait .
Nem adjuk fel :) 🤞🏻
13. Nap ovu teszt még negatív .
Valakinek valami :) ?
P!! Sok sikert!! Szorítok!!! 🤞🤞
Nekem 2.dpo, megkezdődött a visszaszámlálás!!
Izgulok mindenkiért! Remélem szerencsések leszünk ebben a hónapban!!
13as voltam!
Köszi!
Akkor újra együtt izgulunk. Nehéz lesz ez a két hét! :)
Sok sikert mindenkinek!
P.
én is itt vagyok újra 😀 már nem tudom hanyas voltam az előző hónapokban.
13as! akkor te is 12.re nem várod? én 11, 12re 😊
P. 🤞
persze a többieknek is😊
13as vok!
Igen, 11.-re nem várom!!
P! Írd meg mi volt ma!
Kérdező! Hogy alakul az ovu teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!