Ki nem várja május 19re?
Az én ma reggeli tesztem is negatív 😞 mára nem várom, eddig nem jött meg és semmi jele sincs, hogy még akarna😏
D.
Amíg nem jön meg...
Drukkolok! 😉
P.
igen, tudom 😉
de azért a nem várt napján a facellen csak lenne legalább valami halvány csíkocska. De ezen semmi, akárhogy is nézem.
Mondjuk este elég sokat ittam, lehet nem volt elég koncentrált. Ez az egy reményem van 😀
én úgy gondolom, hogy igen, teszteltem. De ugye elvileg kb 24 óráig él egy petesejt, ha csak a végén találkoztak, akkor talán nem mára, hanem holnapra várom. De, egy 10es teszt akkor is mutatna már valamit szerintem.
D.
Attól később tuti nem foganhatott volna, mert a férjem elutazott. Az ovu teszt szerinti pozi napon és az utána lévő negatívan tudtunk együtt lenni. Szóval az idózítés elvileg jó volt.
D.
Értem. Én azért még drukkolok. Ne jöjjön meg! :)
Én már tök kivagyok a várakozástól, meg attól a hullámvasúttól, hogy egyszer így érzem, egyszer úgy.
Délután mindig feszül a hasam, meg este, vannak szurkák. Reggelre semmi.
Ma reggel raktam össze, hogy valószínűleg azért múlik el reggelre, mert este kell progi kúpot használnom... 🙄😁 De persze ez is csak tipp. Kész vagyok. 😄
P.
Köszönöm, aranyos vagy 😊😊
egy kicsit még én is bízok benne. Nem szokott késni.
Te mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!