Ki nem várja május 19re?
P. mizu veled? megjött azóta?
D.
Szia, nem jött meg, írtam is ki kérdést. De ma reggeli teszt is negatív.
Már nem bírom. 😐
P.
Sajnálom, nem volt egy sikeres hónap!
Hajrá a következőben!
Én kiszállok, majd egyszer jön ha jönni akar, semmi sem véletlen. Nincs itt az ideje.
Drukkolok nektek!
P.
Sajnálom M!😞
P! Megértelek, én is azon vagyok, hogy elengedjem. Tudom, hogy egyszer úgyis lesz, majd jön, ha jönni akar. Csak jó lenne hamarosan, mert már 32 vagyok!
Túl vagyok a 2.clostys kúrán, most nagyon megszenvedtem vele, iszonyat höhullámok jöttek rám! Úgy éreztem magam, mint aki mindjart felgyullad.
Szedem a méhpempöt!Az elsö 4-5 nap volt hasmenésem, iszonyat fejfájásom töle. Volt egy kis savam is. De most meg már egyre jobban érzem magam!
Sok sikert kívánok nektek!
Meghagyom még a kérdést, hátha ír majd valaki, meg ha esetleg valamikor sikerül nektek, írjátok meg!
13as
Sziasztok! Kivel mizu ?
Érdekes dologra jöttem rá!
A néhány nappal ezelőtti kis kiborulást követte egy kis italozás :Dmajd eldöntöttem hogy nem pörgök rá ennyire mert megőrülök , eddig sem tettem de tudat alatt hónapról hónapra egyre hamarabb agyaltam a peteeresen a clostyn a mindenen , és valahogy egyre később volt peteeresem (Már a 10. Naptól teszteltem), mintha kezdett volna szét csúszni minden körülöttem , a ciklusom is ,viszont most jutott eszembe hogy áh ellövök egy Ovu tesztet (pedig Ez még csak a 12.nap meg tunetem sincs )
És “majdnem “Pozitív max egy -két nap .
Hihetetlen milyen hullámvasút ez az egész
Sziasztok!
Én még figyelem a kérdést! 13as vok!
Én nem sok reményt füzök ehhez a hónaphoz. Képzeljétek pozitív ovu teszt napján együtt voltunk, aztán másnapra hát nem is tudom mi történt. Vagy felfáztam, vagy hólyaghurut, nem tudom pontosan, de olyan fájdalmaim voltak pisiléskor, mint még soha. Szóval pont ovukor nem tudtuk együtt lenni, most jöttem helyre a napokban!
Így szerintem nekem ez a hónap se lesz nyerö, de így legalább( hogy ezt gondolom) abszolút nem görcsölök végre ezen. Nem számolgatom a dpo-kat, nem figyelem magam állandóan. Hú de jó egy kicsit így most.
Remélem végre azért sikerül valamelyikötöknek mostmár.🤞
En is itt vagyok meg. Nekem penteken lesz ovum. Lecsuszott az egesz ciklusom, mert az elozo honapban kesett 5 napot.
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!