Ki nem várja május 19re?
Sziasztok !
Örülök hogy itt vagytok :)
Én kb egy hete elkezdtem szedni a mehpempot , ez is closty s hónap volt jókor voltunk együtt , bizakodó vagyok , és jövő héten megyek orvoshoz , és 10.-ér-e nem várom :)
sziasztok!
Tesztel valaki mostanában? Èn 12re nem várom, de már most alig birom ki,hogy ne teszteljek😅
D.
D.
Te érzel valamit ? :)
Sziasztok!
13as vagyok!
Nekem megjött. De erre számítottam is ugye.
De már 3nappal elötte pecsételtem, barnáztam. Szerintem a clostytól. Múlt hónapban is volt, meg most is, ezelött meg soha. Csak mióta szedtem a clostyt!
Eldöntöttük a párommal, hogy most kicsit hagyjuk ezt a dolgot. Én meguntam, hogy állandóan ezen agyalok. Kipróbáltam mindent. De semmi. Nem akarok ezen kattogni mindig. Együtt leszünk mikor jól esik, aztán majd jön amikor úgy érzi🙂
Nektek sok sikert a továbbiakban!
Hat ez nagyon pozinak tunik D. 😊😊
Sajnalom 13.as. Mi is igy allunk mar hozza. Lesz ami lesz. Nekem meg csak vasarnap volt ovum. Nem szamolgatom a napokat, nem fogok tesztelni sem. Feleseges.
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!