Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 19re?

Ki nem várja május 19re?

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 21:22
 351/377 A kérdező kommentje:
Gratulálok M !!!! 🤗😊
2020. szept. 25. 12:02
 352/377 anonim ***** válasza:
100%
Koszonom lanyok ❤️ Akiknek meg nem sikerult, nagyon kivanom, h minel hamarabb babasak legyetek! ❤️❤️
2020. szept. 25. 18:11
 353/377 anonim ***** válasza:
100%
M. Lemaradt 😅
2020. szept. 25. 18:11
 354/377 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Hányan maradtunk ??

2020. okt. 6. 16:57
 355/377 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én végülis vagyok. Volt egy sikertelen inszemünk, következő ciklusban kezdődhet a következő, végre eltűnt a ciszta/tüsző, ami annyira ragaszkodott hozzám.

Ebben a hónapban egy szem esélyt adtunk, azt is véletlenül. Már nem követtem a naptárat (hú de jó volt, tök nyugis voltam, előtte hónapban még vigyaztunk is, hogy ne adjunk esélyt, na az volt a teljes relax! :))

Szóval most jövő szerdára nem várom.

Te kérdező?

P.

2020. okt. 7. 13:53
 356/377 A kérdező kommentje:

Szombatra nem várom ismét egy clistys hónapon vagyok túl , peteeres van ,

Ma délután óta mindjárt megjön érzés kezd kicsit görcsolni a hasam

😕

2020. okt. 7. 20:45
 357/377 anonim ***** válasza:
100%

M.vagyok. Ma voltam orvosnal. Mensi alapjan 6+5 hetes vagyok, de meretek szerint csak 5. 7mm petezsakot latott a doki. 3 het mulva kell visszamennem.

Lehetseges, h kesobb volt ovu es a beagyazodas. Remelem legkozelebb mar szivhang is lesz.

Ti hogy vagytok?

2020. okt. 7. 21:23
 358/377 anonim ***** válasza:

Sziasztok! én hétfőn voltam dokinál, mensi szerint 7+4volt akkor. A doki 6hetet mondott. Szívhangról nem esett szó, viszont a papírra azt írta, hogy 16,5mmes petezsákot látott, és azt hogy bizonyított terhesség. Szóval nem értem 🤪 3hét múlva kell visszamennem.

M! hogy érzed magad? hányinger vagy bármi?

D.

2020. okt. 8. 07:44
 359/377 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

13as vagyok!

Nekem ismét megjött! 🤷‍♀️

De engem már nem érdekel.

Már teljesen elengedtem a dolgot. Azért is, mert ahol én lakok, még nem állt vissza a normális orvosi ellátás. Csak telefonon lehet orvossal konzultálni. 🙄 így viszont semmit nem fognak intèzni nekem. Tudom, mert amikor személyesen talalkoztunk akkor se akart semmi vizsgálatot kérni, mert hogy még várjunk, mert fiatal vagyok(31...). Ha Magyarországon élnék már rég kiderült volna bármi apró gond is. Na mindegy.

Az eddigi legjobb ciklusom volt az előbbi. Semmi de semmi pms tünet nem volt. Úgy látszik tényleg fejben el kell engedni ezt a görcsös akarást.

Nem fájt a hasam, nem voltak érdekes szurkálasok, nem feszült a mellem. Semmi nem volt. Csak nem várt napján kezdett fájni a hasam. Hihetetlenül jól éreztem magam most. Így akarok élni, míg legalább orvoshoz el nem jutok. Addig meg hátha sikerül.

Kérdező: nagyon szorítok, hogy te legyél a következő. Egyszer eljön a mi időnk is, hidd el.

P: jó újra hallani felőled. Lehet pont most fog sikerülni. Csomó ilyet olvasni, hogy egyetlen alkalomból sikerült! 🤞

M! Jaj örülök, hogy írtàl. Azt hittem majd mindenki eltűnik pozitív teszt után. Lehet később fogant, ne aggódj. Következő ultrahangon kiderül, lesz màr szívhang is!

2020. okt. 8. 07:49
 360/377 anonim ***** válasza:

13as, tényleg így van, ahogy írod, én sem szenvedtem semmilyen tünettől. Szóval tényleg fejben dől el, csak saját magunkkal szúrunk ki, ha figyeljük magunkat...

Lehet, épp az elengedés fog segíteni neked is!

P.

2020. okt. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!