Ki nem várja május 19re?
Tudom,hogy nem èrdemes, de olyan nehèz vàrni 😀
Az ègvilàgon semmit se èrzek. Se mellfeszülès, se görcsölès, semmi. Januàrban volt 5hetesen egy vetèlèsem, akkor a nemvàrt előtt màr iszonyúan feszült a mellem. Most semmi.
Most kijött rajtam nèhàny pattanàs, pedig nem jellemző ràm a nemvàrt előtt.
D
Sziasztok itt vagyok ám csak kicsit besokaltam :/
Mióta próbálkozunk minden hónapban más tunetem van menses előtt most előjött a régi tipikus mell feszules , alhasi feszules és enyhe fájdalom a napokban így szerintem ez a hónap is kuka de 4 nap és kiderül
Mivel pcos vagyok így csak napi egy clostyt szedtem , viszont a doki már jelezte hogy kettőt kellene de így meg nagy eséllyel cisztas leszek ..azért meg reménykedem hogy az első closty hónap sikeres lesz :)
Ti mikor szoktatok tesztelni ? Csak a nem várt napján ?
7es vagyok. En mar nagyon gondolkozom h csinalok egy predit a 9.dpon. 😂😂
Pedig most megfogadtam, h a nemvart napjan teszelek csak.
M.
13as vok!
Nekunk ez volt a 7.próbálkozós hónap!
Első baba lenne. Remélem a következő hónapban segít a closty!!
Mindnekinek szurkolok!!!! Én 11.dpo-tól szoktam tesztelni, de pl tegnap volt olyan, mintha lenne 2.csík is rajta és az volt a 12.dpo.
Ma meg ugye meg is jott. De annak is örülök, h nem jött meg 9.dpon mikor a kis barnás maszatolás volt.
Figyelem a kérdést és nagyon szorítok értetek! 🤞🤞🤞🤞
Én csak speciális esetben szoktam nemvárt előtt tesztelni (fontos vmi esemény miatt tudni, vagy érzek vmi nagyon egyedit).
Illetve most fogok, de most nem tudom, mikor van a nemvárt, mert az inszemináció miatt volt tüszőrepesztő szuri, az határozta meg az ovulációt. Ahogy korábban tapasztaltam, inkább csak 12 napos a luteális fázisom, nem tudom, ez most is érvényes-e.
A másik, amin vacillalok, hogy mikor is teszteljek, mert 14-én kell visszamenni Tapolcára ugye, viszont már 13-ára hívott volna vissza a doki, de férjem vizsgázik aznap. Emiatt terveztem a 13ai tesztelést, de vizsga napján nem szeretném ilyennel is még terhelni.
Jellemzően hajnalban kelek pisilni, szóval itthon lenne még, mikor tesztelek, én meg nem bírnám ki, hogy ne mondjam el. De nem biztos, hogy úgy reagálna, mint egy nemvizsgás napon. :D Szóval valószínűleg túl gondolom, de nem tudom, hogy csináljam. :)
Az lenne jó, ha már nem lenne itthon, napközben nem zavarnám. Ha pozitív a teszt, mondanám neki, hogy hűtöttem be pezsgőt, koccintsunk a sikeres vizsgára, de nekem gyerek pezsgőt öntsön. :)
Valakinek ötlet? :)
P.
Sziasztok!
Ma vagyok a 13.dpon. Csináltam reggel egy predit. Hááát.. olyan mintha lenne egy 2.csík, de nem fotózható. 5 percen belül kijött. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, ilyenkor szerintem már erősebbnek kellene lenni. Izgulhatok tovább 😀 a hasam kicsit görcsöl, meg látjuk mi lesz belőle.
Tesztel még valaki mostanában?
Drukkolok mindenkinek 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!