Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 19re?

Ki nem várja május 19re?

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 21:22
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/377 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! :)
2020. jún. 26. 20:24
 172/377 A kérdező kommentje:

Ma van a 12. Nap , faj a derekam a hasam , ovu teszt negatív ...

a fájdalom menstruacio szeru :/

2020. jún. 29. 20:45
 173/377 anonim ***** válasza:
100%
Most ki mikorra nem várja? :) Én júl. 11.-ére. 7.-én megyek nődokihoz (nem kifejezetten baba miatt, hanem éves rákszűrésre), de akkor már a baba témára is rákérdezek. Hőmérővel szoktam nézni a ciklusaimat, és pár hónapja jöttem rá ennek segítségével, hogy csak 12 napos a luteális fázisom. Jó lenne már végre terhesnek lenni. 😅
2020. júl. 1. 21:36
 174/377 A kérdező kommentje:
Én július 16ra nem várom , ma van a 15.nap 11.ota nézem , de meg nem volt peteeres .. úgy néz ki ez a hónap kimarad . Mindenkinek sok sikert :)
2020. júl. 2. 19:22
 175/377 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Nekem tegnap megint megjött.. Ez lesz a 9. próbálkozós hónapunk.

Az előző párommal sem sikerült teherbeesnem, a kapcsolatunk részben emiatt is ment tönkre, bár nem bánom, hogy vele nem úgy jött ki a lépés. (Abban a kapcsolatban közel 3 évig próbálkoztunk)

Valószínűleg velem van a probléma, szóval ideje lesz felkeresnem egy jobb orvost. A jelenlegi csak azt hajtja, hogy fiatal vagyok még, ráérünk, amúgyis “divat” a 30 feletti szülés.. stb.

2020. júl. 2. 23:47
 176/377 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok és 161-es. Július 19re nem várom, elvileg a napokban kell aktívkodnunk.

Voltam átjárhatóságin, az rendben van, viszont sok esélyünk nincs, a férjem alacsony spermiumszáma miatt.

Persze, a remény...

Drukkolok mindenkinek!

2020. júl. 3. 06:19
 177/377 A kérdező kommentje:

Sok sikert lányok !

Következő ciklusban kezdem el szedni a closty-t ..

2020. júl. 3. 06:58
 178/377 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Valaki mondja már meg tapasztalt e hasonlót :

A 16. 17. 18. Napokon az ovu teszt pozitív nyilván a mai nap már egy lehelletnyivel halványabb , faj a hasam mint állat , ennek ellenére természetesen mint a húsvéti nyuszik tesszük amit ilyenkor kell viszont miközben menstruacios fájdalmaim vannak leginkább a bal oldali résznél érzek lüktető fájdalmat , ami az első pozitív ovu teszt napján kezdődött , ezek szerint elméletileg van peteeres a pozitív napokat követő első negatív nap meg a fontos ?

Bocsi hogy ilyen össze vissza írtam de most már nagyon ra vagyok peregve :) 😘🤗

2020. júl. 5. 20:24
 179/377 anonim ***** válasza:
100%

13as vok!

En pont hasonlóképpen vagyok, mint te.

Annyi, hogy nem ovu teszteltem már ebben a hónapban, mert nem akartam, hogy ez a cikkus is úgy teljen el, hogy ezen kattogok állandóan.

De most tudtam menni nögyógyászhoz, aki vissza hívott. 16. Ciklusnapon voltam nála, és látott egy szép, alkalmasnak làtszó tüszöt!

Azokban a napokban voltak ovus fájdalmamim!

Most vagyok a 20. Ciklusnapon, és van az a bal oldali fájdalom nekem is. De nekem látott pár apró cisztát is a bal petefészkemben, lehet attól van. Azt mondta azok miatt nem kell aggódnom.

Ha ez a ciklus sem sikerül, akkor kövi ciklusban én is kezdem a clostyt!

Elméletileg 14.-én kéne(nem kéne) megjönnie, de ha így lesz,akkor szerintem egy-két nappal kèsöbb, mivel késöbb volt ovum, mint a 14. Ciklusnap.

Hát majd kiderül.

Amùgy, igen a pozitív ovu teszt utáni elsö negatív napon van elmèletileg az ovu. De azt mondják, hogy az elötte való napok fontosak, mert ott várakoznak majd a spermiumok.

Nekem a doki azt mondta, h ne naponta legyünk együtt, hanem két naponta.

Ha ez a ciklus sem sikerül, akkor remélem a closty segít.

Van itt valakinek valami tapasztalata vele?

2020. júl. 5. 20:46
 180/377 A kérdező kommentje:

Ez lett volna a következő kérdésem nekem is , kicsit tartok a closty-tol ,szedett már közületek valaki ?

Illetve nekem meg azt javasolta a dokim hogy a ciklus 20-22. Napján nezessek prolaktin szintet az jelzi hogy volt e ovu .

Ezt meg is nézetem ebben a ciklusban .

2020. júl. 5. 21:00
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!