Ki nem várja május 19re?
Ma van a 12. Nap , faj a derekam a hasam , ovu teszt negatív ...
a fájdalom menstruacio szeru :/
4-es vagyok. Nekem tegnap megint megjött.. Ez lesz a 9. próbálkozós hónapunk.
Az előző párommal sem sikerült teherbeesnem, a kapcsolatunk részben emiatt is ment tönkre, bár nem bánom, hogy vele nem úgy jött ki a lépés. (Abban a kapcsolatban közel 3 évig próbálkoztunk)
Valószínűleg velem van a probléma, szóval ideje lesz felkeresnem egy jobb orvost. A jelenlegi csak azt hajtja, hogy fiatal vagyok még, ráérünk, amúgyis “divat” a 30 feletti szülés.. stb.
10-es vagyok és 161-es. Július 19re nem várom, elvileg a napokban kell aktívkodnunk.
Voltam átjárhatóságin, az rendben van, viszont sok esélyünk nincs, a férjem alacsony spermiumszáma miatt.
Persze, a remény...
Drukkolok mindenkinek!
Sok sikert lányok !
Következő ciklusban kezdem el szedni a closty-t ..
Sziasztok :)
Valaki mondja már meg tapasztalt e hasonlót :
A 16. 17. 18. Napokon az ovu teszt pozitív nyilván a mai nap már egy lehelletnyivel halványabb , faj a hasam mint állat , ennek ellenére természetesen mint a húsvéti nyuszik tesszük amit ilyenkor kell viszont miközben menstruacios fájdalmaim vannak leginkább a bal oldali résznél érzek lüktető fájdalmat , ami az első pozitív ovu teszt napján kezdődött , ezek szerint elméletileg van peteeres a pozitív napokat követő első negatív nap meg a fontos ?
Bocsi hogy ilyen össze vissza írtam de most már nagyon ra vagyok peregve :) 😘🤗
13as vok!
En pont hasonlóképpen vagyok, mint te.
Annyi, hogy nem ovu teszteltem már ebben a hónapban, mert nem akartam, hogy ez a cikkus is úgy teljen el, hogy ezen kattogok állandóan.
De most tudtam menni nögyógyászhoz, aki vissza hívott. 16. Ciklusnapon voltam nála, és látott egy szép, alkalmasnak làtszó tüszöt!
Azokban a napokban voltak ovus fájdalmamim!
Most vagyok a 20. Ciklusnapon, és van az a bal oldali fájdalom nekem is. De nekem látott pár apró cisztát is a bal petefészkemben, lehet attól van. Azt mondta azok miatt nem kell aggódnom.
Ha ez a ciklus sem sikerül, akkor kövi ciklusban én is kezdem a clostyt!
Elméletileg 14.-én kéne(nem kéne) megjönnie, de ha így lesz,akkor szerintem egy-két nappal kèsöbb, mivel késöbb volt ovum, mint a 14. Ciklusnap.
Hát majd kiderül.
Amùgy, igen a pozitív ovu teszt utáni elsö negatív napon van elmèletileg az ovu. De azt mondják, hogy az elötte való napok fontosak, mert ott várakoznak majd a spermiumok.
Nekem a doki azt mondta, h ne naponta legyünk együtt, hanem két naponta.
Ha ez a ciklus sem sikerül, akkor remélem a closty segít.
Van itt valakinek valami tapasztalata vele?
Ez lett volna a következő kérdésem nekem is , kicsit tartok a closty-tol ,szedett már közületek valaki ?
Illetve nekem meg azt javasolta a dokim hogy a ciklus 20-22. Napján nezessek prolaktin szintet az jelzi hogy volt e ovu .
Ezt meg is nézetem ebben a ciklusban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!