Ki nem várja május 19re?
Úgy látom nálam az erő két hónapig tart, aztán jön az elkeseredés a tehetetlenség , és tudom hogy ez nem helyes de néha kijön és nem tudok mit tenni főleg hogy körülöttem olyanok esnek teherbe akikre egy macskát sem lenne szabad rabizni ...
De ezen is túl kell esni valahogy meg néhány nap és újult erővel belevághatunk
Nálam az agyam sokszor atkapcsol "jobb is így" módba és hozza az érveket. De közben a szívem mélyén....
10-es voltam
13as vok.
Mi még csak 4 hónapja próbálkozunk(ami igazán beleszámít). Ebben a 4hónapban ovu teszteltem, utolsó két hónapban mértem a hömet. Nem jött össze így se.
Èn is úgy vagyok most már,mint utolsó. Majd jön, ha jönni akar. Nem tesztelek, nem mérem a hömet. Felesleges stressznek teszem ki magam. Azon kaptam magam sokszor, hogy csak ezen agyalok. Hogy figyelem a testem, hu most ez màs, mint elözö hónapban, most meg nincs meg ez, akkor megint nem sikerült. Na ezt nem akarom, ebböl elég volt.
Ma megyek nödokihoz az èves vizsgálatra, meg kèrdezem, hogy mit tanàcsol. Érdemes e csináltatni hormonpanelt. Ennyit még megteszek. Meg szedem a multivitaminom. Max lecserèlem a femibionra.
Eddig is egészsègesen ètkeztem, rendszeresen túrázok. Ezen nem kell változtatnom.
Sokaknak sikerült így, miután elengedték. Nekem gyakori is sokszor eröt ad. Láthatom, hogy valakiknek komoly betegsèg mellett is sikerült teherbe esniük. Úgy, hogy èveken àt küzdöttek èrte.(minden tiszteletem az övèk)Akkor nekem, nekünk is fog egyszer sikerülni!
Ne adjátok fel!!
Hu 1es!
Nagyon sajnálom!
Mielöbbi felépülést kívánok párodnak!
Kitartàs! Együtt legyözitek!!!
13as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!