Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 19re?

Ki nem várja május 19re?

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 21:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/377 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, én írtam, hogy most nem fogok úgy ráfeszülni, mert szörnyű volt előző hónapban. Nem is volt rá lehetőségem, házfelújítás zajlik, és fizikai alkalmassági is volt tegnap, amire készülnöm is kellett, amúgy nem sportolok. Szóval az tuti, hogy sokkal könnyebb volt így, nem feszültem a testem minden jelzésére. Picit fájdogált a hasam, és ma délután már volt pici vérzés. Szóval a hónap nekem is sikertelen sajnos, ráadásul ez azt is jelenti, hogy jövő héten mennem kell átjárhatósági vizsgálatra. :( Drukkolok mindenkinek, hogy a következő hónap sikeresebb legyen! 🤞
2020. jún. 19. 20:30
 162/377 A kérdező kommentje:

Úgy látom nálam az erő két hónapig tart, aztán jön az elkeseredés a tehetetlenség , és tudom hogy ez nem helyes de néha kijön és nem tudok mit tenni főleg hogy körülöttem olyanok esnek teherbe akikre egy macskát sem lenne szabad rabizni ...

De ezen is túl kell esni valahogy meg néhány nap és újult erővel belevághatunk

2020. jún. 23. 14:42
 163/377 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az agyam sokszor atkapcsol "jobb is így" módba és hozza az érveket. De közben a szívem mélyén....

10-es voltam

2020. jún. 23. 17:21
 164/377 A kérdező kommentje:
Egyet ertek
2020. jún. 23. 18:13
 165/377 anonim ***** válasza:
100%
En mar ugy vagyok vele, h ha akar majd jon a baba. Hiaba gondolok ra egesz nap, attol nem leszek terhes. Es csak magamnak okozok stresszes napokat. Megprobalunk egyutt lenni az ovu kornyeken minel tobbszor. Ha sikerul sikerul, ha nem nem.... Iszom az inofolicot, es a parommal egyutt szedjuk az E vitamint. 7es voltam
2020. jún. 23. 19:26
 166/377 anonim ***** válasza:
100%

13as vok.

Mi még csak 4 hónapja próbálkozunk(ami igazán beleszámít). Ebben a 4hónapban ovu teszteltem, utolsó két hónapban mértem a hömet. Nem jött össze így se.

Èn is úgy vagyok most már,mint utolsó. Majd jön, ha jönni akar. Nem tesztelek, nem mérem a hömet. Felesleges stressznek teszem ki magam. Azon kaptam magam sokszor, hogy csak ezen agyalok. Hogy figyelem a testem, hu most ez màs, mint elözö hónapban, most meg nincs meg ez, akkor megint nem sikerült. Na ezt nem akarom, ebböl elég volt.

Ma megyek nödokihoz az èves vizsgálatra, meg kèrdezem, hogy mit tanàcsol. Érdemes e csináltatni hormonpanelt. Ennyit még megteszek. Meg szedem a multivitaminom. Max lecserèlem a femibionra.

Eddig is egészsègesen ètkeztem, rendszeresen túrázok. Ezen nem kell változtatnom.

Sokaknak sikerült így, miután elengedték. Nekem gyakori is sokszor eröt ad. Láthatom, hogy valakiknek komoly betegsèg mellett is sikerült teherbe esniük. Úgy, hogy èveken àt küzdöttek èrte.(minden tiszteletem az övèk)Akkor nekem, nekünk is fog egyszer sikerülni!

Ne adjátok fel!!

2020. jún. 24. 07:45
 167/377 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Nekunk ez lenne az 5. honap, de ereztem, hogy valami nincs rendben es mivel orvos vagyok elmentunk vizsgalatokra. Nem ajanlom amugy ezt ennyi ido utan, mert csak stresszel es nem feltetlen jo keresni a bajt, de en megis jol tettem... velem minden oke, de kiderult, hogy a ferjemnek rossz a spermogramja, emellett kiderult egy masik sulyos betegseg... ugyhogy nagy csapas volt ez, de felallunk valahogy es egyutt tul leszunk rajta. A baba pedig.. most lehet nem is tudok erre gondolni, eloszor kezelni kell a betegseget :( de jo, hogy kiderult most. szoritok nektek, lanyok!
2020. jún. 24. 08:55
 168/377 anonim ***** válasza:

Hu 1es!

Nagyon sajnálom!

Mielöbbi felépülést kívánok párodnak!

Kitartàs! Együtt legyözitek!!!

13as voltam.

2020. jún. 24. 11:01
 169/377 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen!
2020. jún. 24. 11:06
 170/377 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok !
2020. jún. 26. 18:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!