Megszakításos védekezés mellett mennyi esélye van a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Párommal évek óta megszakítással védekezünk, eddig mindig bevált. Az elmúlt hónapban is mindig "kivülre ment", de a havimnak már kb 5 napja meg kellett volna jönnie. Eddig sem volt pontos a havim, de általában inkább előbb jött 1-2 nappal. Enyhe derékfájdalmam és folyásom van, ez lehet annak a jele, hogy meg fog jönni?2020. máj. 3. 07:03
21/26 anonim válasza:
15 arról nem is beszèlve hogy nem akkor is nehezen jött amikor akartad. Hát ez tényleg logika a köbön
22/26 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagytok tisztában a módszer szabályaival. Én így védekezek 10 éve, csak akkor jött össze amikor akartuk.
23/26 anonim válasza:
Igy van, minden modszernek vannak szabályai, ennek is. Ha a gumit az ujjara huzza a ferfi, az sem ved 😃
24/26 anonim válasza:
Nekem nem csúszott be.. de nemmis lett volna gáz, ha kön
Sőt 1-1 elvétve élesből sem lett
Amikor akartuk, akkor 2. Hónan és a 3. Hóban lett baba
DE
EZ NEM VÉDEKEZÉS
Barátaink 25
Mondom 25 évig csinálták..
Bocs — 2*10 hónap..
Mert mind a 2 gyerek az első hónapban sikerült
Aztán mégis a menopauza alatt már ugyanúgy mindent , mint előtte
Mégis besikerült
Lutri
26/26 anonim válasza:
Voltam mar igy enis. Peteereskor voltunk egyutt megszakitassal kesett 4napot,semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!