Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt - e már ilyen érzésetek?

Volt - e már ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés
Volt - e már ilyen érzésetek, hogy régóta próbálkoztok a babával de nem jón össze de körülöttetek mindenki terhes lett mostanában s olyan féltékenység vagy nem is tudom hogy nevezzem azt, olyan rossz érzés ? Nekem van csak ilyen?

2020. ápr. 25. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem...

Most költöztünk egy csodaszép kertes házba.

Van egy 7 évesünk már, egy éve próbálkozunk a tesóval, de nem jön össze. Várjuk nagyon, mindenünk megvan hozzá. De nem jön össze.

Bezzeg a férjem munkatársa 3 hónapja van együtt egy kislánnyal, és máris teherbe ejtette...semmijük sincs,nem is akarták, mégis megkapták.

Ilyenkor olyan dühöt érzek,hogy miért ők??

A másik kolleganője meg most volt abortuszon...

Nehéz , nagyon nehéz,de bízom benne hogy mi is megkapjuk majd a kis csodánkat, csak ki kell várni! 😊

2020. ápr. 26. 09:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam is ez a helyzet, legjobb barátnőmnek már eleve van is gyermeke, de a egyebkent semmibe se veszi de barátnőm nagyon akart kistesót és elsőre sikerült is, most meg majus elseje velük lesz, es nyilván én el se megyek mert egyszerűen nem bírnám ki hogy látom hogy kerekedik a pocak, nekem meg ez a hónap is elúszott sajnos....és valahol dühös is vagyok rá mert ha azt hiszi szül még egy gyereket a ferjenek avval meg oldódik akkor naon téved, a pasas eléggé magának való, és csak a kislányt mérgezik a folytonos veszekedésekkel, ami valószínű folytatódni fog ha meg lesz a tesó is...
2020. ápr. 26. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat előző vagyok. Ki maradt a "de a férje egyébként semmibe se veszi"
2020. ápr. 26. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze szerintem normális 6 évet vártunk a kislányunkra.. közben mindenki babázott már tesó, barát, barátnő. Amikor a sogórnőm és a legjobb barátaink egyszerre jelentették be hogy jön a baba két napig nem tudtam aludni. Egy napon is születtek a babák amúgy imádom őket... 3 évvel később az első lombikkezelésünk sikeres lett és született egy gyönyörű egészséges kislányunk. Most a tesóért harcolunk már 3 éve ,túlvagyunk egy 11. és egy 16. hetes vetélésen de nem adjuk fel lesz még egy egészséges gyermekünk 🙂
2020. ápr. 26. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem vagyok büszke rá, de qrvára kiakadtam én is. 1 éve próbálkozunk a babával, mindenünk megvan, párom és én is szeretjük a gyerekeket, mióta az eszemet tudom, mindig is szerettem volna saját gyereket. Ilyen pályán is dolgozom.

Elég hamar volt egy kémiai terhességem, de azóta semmi 😞

A sógoroméknak elsőre sikerült a baba, soha egy szóval nem hallottuk tőlük, hogy egyáltalán szeretnének, így párommal nem is tudtuk elsőre hova tenni a dolgot. Az én rokonságomban is jön a baba, ott még az elsőnek sincs kész a babaszobája (pedig már lassan 2 éves) nem akarok ítélkezni, senki feje fölött pálcát törni, csak nem értem, mi miért nem érdemlünk meg egy gyermeket...

2020. jún. 3. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is éreztem így. Szerintem ez teljesen normális dolog. Nekünk nem kellett annyira sokat várni a babóra,egy éven belül összejött,de sokszor voltam irigy a körülöttem lévőkre.
2020. jún. 3. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok, bár hiába próbálkozunk január óta, 2 olyan hónap volt csak, amire azt tudom mondani, hogy esélyes lett volna. Egyik a mostani, holnapra nem várom, de azt érzem meg fog jönni.

Ismerőseim sorra jelentik be, hogy babát várnak és igazából őszintén örülök neki, de azért a féltékenység ott van. Ugye én még nem mondatom azt, hogy régóta próbálkozunk, mert párom műszakjai miatt nemigazán vagyunk együtt időben. De sz érzés ismerős sajnos. Kitartást és szurkolok 🙏🙏

2020. jún. 3. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
9 hónapja próbálkozunk párommal..:/ de körülöttem is mindenki kismama.meg mindenkinek csak”véletlen” összejön valami pár hetes kapcsolatból aztán azt sem tudják,hogy neveljék fel a gyereket:@
2020. jún. 3. 20:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is nagyon dühös voltam nemrég. Most veszítettük el a babánkat és nemrég tudtam meg, hogy egyik ismerősöm aki a gyerekét otthagyta az apjánál, most megint terhes(persze nem tervezetten)egy új kapcsolatból.

Más örömének mindig örülök, de azt nem értem, hogy aki nem is akar babát és a meglévővel sem foglalkozik annak lehet, aki meg nagyon szeretne nagyon régóta annak meg nem jön össze...:(

2020. jún. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!