Meddig volt mindjárt megjön érzésetek? Nekem 5 napja fajdolgal a hasam, és 3 napja késik.
Figyelt kérdés
Reggel teszt :)2020. febr. 29. 20:43
1/15 anonim válasza:
9.hétig naponta, utána 16.hétig alkalmanként volt ilyen.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Érdekes, hogy nem állandóan érzem, hanem egyik pillanatban fajdogal , aztán egyáltalán semmi
2020. febr. 29. 20:50
3/15 anonim válasza:
Nekem egy héttel a nem várt menses előtt már volt ilyen érzésem,aztán kicsit megszűnt. Most léptem be a 8.hétbe,és még mindig szokott fájdogálni a hasam...de ez teljesen normális.
Drukkolok a teszthez :)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Neked pedig gratulálok a bebihez 🥰
2020. febr. 29. 20:56
5/15 anonim válasza:
Nekem meg van 3 nap a nemvártig de már egy pár napja érzem a mindjárt megjön érzést nem tudom reménykedhetek e meg:(
6/15 anonim válasza:
Kíváncsi leszek a reggeli tesztedre, majd írj! 💛😊 Drukkolok!
7/15 anonim válasza:
Ha pontos a ciklus, akkor elképzelhetető. Drukkolok! :)
8/15 anonim válasza:
Nekem az nap, mikor megkellett volna jönnie, akkor olyan menstruációs görcsöm volt, mint mikor az első-két napban vérzek. Aztán ez tartott két napig, utána pár naponta vissza jött annál sokkal enyhébb menstruációs görcs néhány pillanatig, de viszont 1 héten keresztül szüntelen alhasi szúrást éreztem középen, ami megvan a mai napig, de már csak akkor szokott vissza jönni általában feszüléssel párosítva, mikor belépek az adott hétbe. Én 6 nap után teszteltem. :)
10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez negatív. Mintha valami nagyon halvány látszana , de erősebb lenne már azt hiszem
2020. márc. 1. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!