Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan erzesetek, hogy...

Volt olyan erzesetek, hogy elobb fog megszuletni a babatok, mint a kiirt idopont? Bejott ez a megerzes?

Figyelt kérdés
Pl mert sok fajasotok volt (nem csak joslo, hanem gatnyomas, szemeremcsont fajdalom stb).
2015. dec. 30. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen a 3. gyerekemnel bizti voltam benne,hogy hamarabb jon.Ugy is lett 36.heten megszuletett :) Elso 41+2 het masodik 39+5 napra :)
2015. dec. 30. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, biztos voltam benne, sőt az orvos is mondta, hogy szerinte 1-2 héttel korábban jön. Ehhez képest a kiírt dátum után két nappal született meg.
2015. dec. 30. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, de nem jött be. Még hosszabbított is egy picit.
2015. dec. 30. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:

én biztos voltam benne, de nem azért, mert fájásaim lettek volna, csak egy megérzés volt.

37+6 napra született. :)

2015. dec. 30. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, mert anyukám is mindkétszer a 38. héten szült normál súlyú babát (3450, 3500) és ugyanolyan az alkatunk (magasságunk is ugyanaz).

Ahogy haladt a terhességem, egyre biztosabb voltam benne, hogy nem fogom a 40. hétig vinni. Óriási hasam volt, már 30 hetesen mindenórásnak néztek, és a végéhez képest akkor még nem is volt nagy.

38+4-re szültem, 3300 lett.

Egyébként nem volt gátfájdalmam, se szeméremcsont fájdalom. Ellenben a gyerek akkorákat rúgott, hogy azt hittem, magától kijön a hasamon. Nyomta a vesémet, rémesen dagadtam, vizesedtem. A lábfejem olyan volt mint Shreké. 3 számmal nagyobb lábujjközös papucsba is alig fért (nyár volt).

2015. dec. 30. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen megérzésem, nem jött be, 41+2-re született.
2015. dec. 30. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, egyrészt mi tudtuk, hogy 4 nappal hamarább fogant mint a doki mondta, másrészt, meg rettenetesen dagadtam, vizesedtem, a 20. héttől nyomott egy ideget, úgyhogy járni is alig tudtam, volt sok jósló fájás, keményedés stb :) így aztán 38+5-re érkezett, 4 nappal hamarább annál, mint amit mi megbeszélgettünk vele :)
2015. dec. 31. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!