Volt olyan erzesetek, hogy elobb fog megszuletni a babatok, mint a kiirt idopont? Bejott ez a megerzes?
én biztos voltam benne, de nem azért, mert fájásaim lettek volna, csak egy megérzés volt.
37+6 napra született. :)
Igen, mert anyukám is mindkétszer a 38. héten szült normál súlyú babát (3450, 3500) és ugyanolyan az alkatunk (magasságunk is ugyanaz).
Ahogy haladt a terhességem, egyre biztosabb voltam benne, hogy nem fogom a 40. hétig vinni. Óriási hasam volt, már 30 hetesen mindenórásnak néztek, és a végéhez képest akkor még nem is volt nagy.
38+4-re szültem, 3300 lett.
Egyébként nem volt gátfájdalmam, se szeméremcsont fájdalom. Ellenben a gyerek akkorákat rúgott, hogy azt hittem, magától kijön a hasamon. Nyomta a vesémet, rémesen dagadtam, vizesedtem. A lábfejem olyan volt mint Shreké. 3 számmal nagyobb lábujjközös papucsba is alig fért (nyár volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!