Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor nektek is van...

Peteéréskor nektek is van "mindjárt megjön" érzésetek?

Figyelt kérdés

14. napon vagyok, ma lett pozitív az ovulációs tesztem.

De nem azt érzem, hogy valamelyik oldalon szúr a petefészkemnél, hanem mindjártmegjön érzésem van. Ti is szoktatok ilyet érezni?

Másik kérdésem, hogy jók az esélyeink babára, ha péntek este voltunk együtt, és tegnap pedig reggel és este is?

2013. nov. 18. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott "mindjárt megjön érzésem" lenni ovukor, inkább feszítő fájdalom pár óra hosszára...és persze a nyák-változás napokon keresztül...Babára persze van esély, hiszen a napokban többször is volt együttlét. De a spermiumoknak kell 2-3 nap regenerálódás, így a tegnapi reggel és este szerintem ebből a szempontból sok...
2013. nov. 18. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem a petefészkem szokott szúrni, hanem ugyanilyen menzis érzésem van. Azt olvastam hogy pé után folyadék kerül a hasüregbe, az feszíti talán a hashártyát, ezért ez az érzés.

A tegnap reggeli együttlét pont jó volt!:) Megy a drukk!:)

2013. nov. 19. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Amikor a 2. babám fogant, semmilyen nyák nem is jelezte a pé-t, csak ebből a hasfájásból tudtam h túlvagyok a pé-n. Illetve ebben a hónapban hőmérőztem is, úgyhogy 100% h aznap volt pé!:)

2013. nov. 19. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma is pozitív lett az ovuteszt, tehát elvileg még mindig nem volt tüszőrepedésem. Most már nem mensi érzésem van, hanem szúrkáló, feszítő.

Kicsit tartok tőle, hogy nem jól időzítettünk meg hogy túl sűrűn voltunk együtt ami rontani fogja az esélyeket. :-( Mindegy, majd kiderül.

2013. nov. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!