Volt - e már ilyen érzésetek?
Igen, sajnos én is átéltem ezt.
2020. ápr. 25. 22:16
Nem vagy egyedul, en legutobb ket napig bőgtem mikor a szomszed lany terhes lett akire amugy kicsit mindig is irigy voltam, na most aztan plane irigy lettem:))
2020. ápr. 25. 22:27
Igen, volt. Aki sokáig próbálkozik sikertelenül, szerintem mindenki átéli. Nagyon rossz érzés, mert örülnél a másiknak, mégis szomorú/dühös vagy. Szóval nyugi nem csak neked van ilyen.
2020. ápr. 25. 23:26
11 hónapot vártunk a tesóra. Többen nem csak terhesek lettek, de meg is szültek ezidő alatt. Persze hogy voltak gyengébb pillanataim, mikor “szarul esett”.
2020. ápr. 26. 06:56
Igen, persze. Nekem most az összes barátnőm terhes, ráadásul pont olyan filmekre, reklámokra kapcsolok véletlenül, hogy vagy terhes valaki, vagy teherbeesik, vagy babákat gondoznak stb.. Mondom ezt nem hiszem el, direkt szivat az élet, hogy ezt teszi velem :(
De az utóbbi időben ezt az elkeseredést felváltotta valamiféle beletörődés. Szerintem nekem sosem lesz több gyerekem :(
2020. ápr. 26. 08:10
6/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok én mindenkinek, csak az az érzés ne volna... Főlleg mikor mindenki nyaggat körülöttünk a baba témával... 2 éve próbalkozunk.. rengetegen lettek most körülöttem terhessek úgyhogy mindig nagy levegő gyerünk tovább..
Sajnos igen. Nem vágyok rá büszke de érzem.
Férjem legjobb barátjáékkal már másodszor érzem ezt, nem akartak gyereket majd véletlen összejött, nekünk meg régóta nem.
Azóta nekünk is született egy fiúnk.
Most szeretnénk tesót neki, karácsony előtt beszélgettünk velük róla stb. Január végén szóltak hogy de jó 8 hetes náluk a tesó.
Nekünk persze azóta sem sikerült, így nagyon rosszul érzem magam.
2020. ápr. 26. 08:46
Nekünk se egyszerű. szűk 3 éve várunk a kistesóra. Mindenki terhes körülöttem. Folyton nyaggatva vagyunk, mikor lesz tesó. Már nagyon borzasztó. A faluban több 18 év alatti is terhes lett. Elméletileg ők "tervezték", hát gondolom, hogy mennyire. Volt egy ismerősöm jóba voltunk majd elszállt magától így nem beszéltünk többet, de volt egy kisfia akkor volt 1 éves, mikor a miénk 2 hónapos. Jött nekik a kistesó és mondta, hogy ő többet biztos nem szül, majd 1 évre rá a 2. gyerekük betöltötte az 1.életévét és terhes lett, ugye mi már vártuk a kistesót és olyan rossz érzés kapott el. Miért pont ő? Miért nem mi? Ő nem is akart, most meg még is. stb. Majd elveszítette kb 1 hónaposan a gyermekét és akkor nagyon nagyon bűntudatom volt. Azóta nem irigylem a másét, de rossz. Nem tudom mikor lesz kistesó, nálunk az sem könnyíti meg, hogy a gyermekünk folyton emlegeti, hogy szeretne. Kitartást!
2020. ápr. 26. 09:02
Szia,
Sajnos ugyan ezt ereztem!
Kislanyom 8honap alatt sikerult, pedig hormon gondjaim voltak.
Kisteso, hat o megvaratott minket. 16honap volt es hormonjaim rendben voltak.
Kezdodott az egyik baratnommel aki vegul kiderult vegig a hatam mogott magyarazott. Aztan egy csaj a kozos tarsasagbol. A ferjem egyik munkatarsa( ugy hogy a csaj fog.g szedett, szerintem kamu de nem az en dolgom! ) Majd baratnom huga. Vegul legjobb baratnom!
Senkitol se sajnaltam, nem kivantam rosszat.
De az erzes... hat nem kivanom senkinek. Avval nyugtattam magam, hogy mar van egy gyonyoru egeszseges kislanyunk.
Es van ennel meg rosszabb is. Akinek nincs 1sem es 8-10eve nem is sikerul! Hat le a kalappal!!!!
2020. ápr. 26. 09:04
10/19 A kérdező kommentje:
Vagy mikor, hogy miért pont ők? Nekünk mindenünk megvan jó helyre jönne, lenne mindene de mégdem.. Most egy ismerősöm terhes ikreket vár ez lesz nekik az 5.baba... de ne tudjátok meg, hogy élnek... s akkor szoktam mondani hogynilyeneknek kell a gyerek meg aki nem foglalkozik vele mi meg mindent megadnánk ha jönne...
Kapcsolódó kérdések: