2019 év elején szült anyukák: gondolkoztok már esetleg a kistesón?
Mikor terveznétek belevágni? Nem féltek a kis korkülönbségtől?
Nekem 2019 január végén született a kisfiam. Már gondolkozunk a kistesón, de egy gyógyszeres kezelés miatt várnunk kell közel 6 hónapot.
Viszont az első babánk is tulajdonképpen 2.próbálkozásra összejött, tehát benne van a pakliban hogy a tesóval is így lesz. De még így is kevesebb mint 3 év lesz a korkülönbség-feltéve ha sikerül.
Tudom megvan az előnye, de érdekel mások mit gondolnak, hogy terveznek, terveznek-e egyáltalán. Ha van kedvetek írjátok meg! :)
Talán még beleférek. 2018 november végén szültem. Nem valószínű, hogy lesz több, mert 2 gyerekünk van, de ha mégis, akkor legalább 3 év különbséggel. A gyerekeink között 2 hónap híján 4 év van, nekünk ez így volt tökéletes.
Én sosem szerettem volna ennél kisebb korkülönbséget. Így sem volt egyszerű megértetni a 4 évessel, hogy most nem tudok per pillanat vele foglalkozni.
Igen, gondolkodunk. Abban azért ne legyél biztos, hogy a második gyerek is hamar összejön. Sok olyan esetről hallottam, hogy akinek az első hamar sikerült, a második nehezen. Meg fordítva is. Bárhogy alakulhat. Több okból szeretnénk kis korkülönbséget:
1. Nem akarok úgy visszamenni dolgozni, hogy pár éven belül ismét gyedre menjek
2. Így nem esek (annyira) ki a babázásból
3. Nem vagyunk fiatalok, hogy akár 3-4 évet várjunk
Nekem 2019. január 28án született,és nem gondolkodok rajta, most se, később se hiszem.
Nekünk első próbálkozásra jött össze, de igen ez nem garancia hogy a második is így jönne, de nem is akarom megtudni.
Csak a korkülönbség miatt írok, bàr fél évvel korábban szültem, de nekem már meg is született a tesó🥰
Azt gondoltuk szoptatás mellett be nem állt ciklussal nehezebb lesz és max 2-2,5 évet terveztünk köztük.. de azonnal sikerült..
Tehát ennyi idő elteltével, mint te vagy éppen félidős terhes voltam
2 hónapos a kicsi..
Sokkal nehezebbre számítottam.
Szerintem ennél könnyebb később sem lenne
2019 júliusban szültem. Már szeretnénk kistesót. A kisfiam a 2.hónapban jött össze. Most február óta próbálkozunk, még semmi. Kíváncsi leszek, hogy mikor sikerül.
Kicsit félek,hogy nehéz lesz. De majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!