Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 7. napján ovuláció?...

Ciklus 7. napján ovuláció? Még szoptatok, de dolgozunk a kistesón.

Figyelt kérdés
Volt/van valaki hasonló helyzetben? Szept. 22-én jött meg először szülés óta (7 hónapos a babám), rá 6-7 nappal tapasztaltam tojásfehérjés nyákot. A hőm azóta fent van, bár nem vezetem valami szépen, mivel éjjelente 6-7-szer felkelek szoptatni. A ciklus 12. napján (vagyis kb egy héttel a nyák után) enyhén görcsölt a méhem, ez napokig eltartott és most is olyan minjdárt megjön érzésem van... Sajnos nem bírtam magammal és tegnap ellőttem egy tesztet, perszehogynegatív. Azért én bizakodom :) Érzem hogy van bent valaki. Más hasonló cipőben, aki októberben nem várja?

2013. okt. 8. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, hasonlo cipoben en is. Szoptatok, de mar szeretnenk dolgozni a kisteson. Nekem meg csak egyszer jott meg, de az is nagyon gyenge volt, szoval nalam meg csak alakul a helyzet. Viszont en ugy tudom, hogy szoptatas alatt lehet ossze-vissza a menstruacio, igy gondolom az ovulacionak is meg be kell allnia.

Sajnos segiteni nem tudok, de drukkolok. Majd irj, hogy ha kiderul, tenyleg van odabent valaki :-)

2013. okt. 8. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is csak egyszer jött még meg :) Egyébként nekem szerintem a cickafark-tea segített a ciklus beindításában, persze a hozzátáplálás elkezdése is biztos sokat számított. Neked mekkora a babád? Én is szorítok nektek!
2013. okt. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!