Szerintetek mi lehet ez?
Április 2án halvány pozitívat teszteltem,ez volt menzesz elött 3 nappal.. és 4-én meg megjött a menzeszem,menzesz alatt is voltak tüneteim,amikor már múlóban volt csináltam mégegy tesztet és az is halvány pozitív lett.. és még mindig vannak terhessegi tüneteim,néha émelygek,szagerzekenysegem van.. (van már két gyermekem náluk tapasztaltam ilyet anno). A tegnap előtti tesztem nagyon halvány pozitív.. szinte alig látni..
Kedden elmegyek orvoshoz,persze ha fogadnak..

Ne biztassátok... ha mensi mellett terhes lenne, nem egy iszonyat halvány pozi tesztje lenne, pláne, hogy már halványabb mint volt. Pláne, hogy már el is múlt a rendes mensije, tehát már majdnem egy hét eltelt. Ha terhes a kérdező, akkor már egyértelmű pozi tesztje lenne.
Kedves kérdező, sajnos ez egy kémiai terhesség volt, ha nem teszteltél volna olyan hamar nem is tudnál róla. Én is jártam már így. Tünete egyértelműek voltak, 4 különböző teszt is halvány pozi, mensi napján is pozit teszteltem. Mégse volt baba. Pár nappal később már hómező volt a teszt. Ha rendes vérzésed volt, volt a szokásos erősségű napod is, akkor nem vagy már terhes. Várj még pár napot, tesztelj újra, ha nem erősödött, fölös ebben a helyzetben orvoshoz rohanni. HCG nélkül már ő sem látna semmit, mivel nincs terhesség.
Sok sikert a mostani ciklusban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!