Név választásban segitség?
Benjamin, Patrik, Dorián,
Roderik (ezt most láttam meg a listán)
Itt tudsz részletesen keresni.
Az én férjem külföldi, külföldön is élünk, így olyan nevet szeretnék majd adni, ami mindkét országban használható, vagy legalábbis egyikben sem nagyon kínos. Plusz azok a nevek kilőve, amik már előfordultak a családban.
Nálam jelenleg ezek listásak: Benjamin, Elliot, Florian, Martin, Valentin.
Valamelyik válaszadónak köszönöm a Benedikt ötletet, nagyon megtetszett.
Erik, Emil, Ervin
Roland, Robert, Norbert
Martin, Milán
Ezek hasonló stílusúak, mint a Dominik.
10!
A felsoroltak közül egészen pontosan melyik a modern név?
"borzalmasak ezek a mai modern nevek :P"
Szerintem ez a hozzáállás a borzalmas. Ismered azt a szót, hogy ízlés? Egyébként nagyanyám idejében az Annamária, Júlia, Csilla volt felháborító név, az államalapításnál meg a Józsi, Erzsi, stb. Ma ezek felháborító nevek? Nem, mert megszokták az emberek. Ahogy a Bennettet, Málnát és Zoét is meg fogják szokni. Az én kisfiam Noel, ha tetszik, ha nem. Egyrészt az apukája külföldi és ezt a nevet nemhogy mindkettőnk országában tudjuk használni, de szinte bárhol a világban. Ha magyar férjem lenne, akkor sem neveztem volna Ferencnek, Istvánnak vagy Gergelynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!