Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Név választásban segitség?

Név választásban segitség?

Figyelt kérdés
Kisfiút várunk es nagyon nehez a név választás. Van egy 4 éves kifiam ö Dominik. ugyanitt talaltam meg a nevét a gyakorin, láttam egy kérdest - Mi a véleményetek a Dominik névröl és tudtam hogy ez az. egyböl. de mostmár lassan 28 hkm vagyok, egy névnél sem volt ilyen - szerelem elsö látásra mint az elözönél :))). egy hasonlo hangzásu nevet keresünk, eleg könyen hasznalhato külfoldön is. ? tippek? segitsetek kérlek! köszönöm. Erdélyben élünk, ezert is szeretnek egy ilyen stilusu nevet.
2020. ápr. 9. 14:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ilyen hangzású, de külföldön is könnyen használható pl: Olivér, Dániel, Alex, Noel, Dávid, Félix, Martin, Márk, Benjamin
2020. ápr. 9. 14:27
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
Dorian, Edmond, Vincent, Lizander, bár ez utóbbi azért sokaknál kiveri a biztosítékot szerintem.
2020. ápr. 9. 14:31
 3/30 anonim ***** válasza:
Kristóf, Balázs, Alexander, Áron, Dávid, Marcell, Ábel.
2020. ápr. 9. 14:35
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy latin eredetű, nemzetközi nevek : Adrián, Félix, Flórián, Benett, Kornél, Marcell, Martin, Noel, Patrik, Viktor.
2020. ápr. 9. 14:36
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Dorián, Botond, Zétény
2020. ápr. 9. 14:39
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
az én kedvenceim Armand, Endre (utóbbit csak azért mert Bandi a becézése):P
2020. ápr. 9. 15:23
 7/30 A kérdező kommentje:
eddig ami szoba jott : Felix, Daniel, Gabriel, Milán, Edmond de valahogy nincs meg az hogy ezaz :);
2020. ápr. 9. 15:40
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ilyen helyzetben voltunk, végül addig húztuk a dolgot hogy kórházba menet választottuk ki, egy utcatábláról, Sebestyén lett a fiunk.

Listán volt még nekünk a Simon, Ábel, Bálint, Anton, Marcell és Benedikt

2020. ápr. 9. 15:59
 9/30 anonim ***** válasza:
70%
Benedek, Bertalan, Fábián, Tivadar,
2020. ápr. 9. 16:19
 10/30 anonim ***** válasza:
38%
borzalmasak ezek a mai modern nevek :P
2020. ápr. 9. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!