Anyukák egy kis segítség kéne zene választásban?
Kisfiam, most másfél éves és úgy kb sokezer képünk :) van róla. Elkezdtem különböző videókat szerkeszteni. Most készül egy olyan ahol különböző alvási pozíciói vannak lefotózva és elakadtam a zenénél, van esetleg valamilyen jó ötlet, lehet vicces zene, megható zene, bármilyen ötletet várok.
Bocs, hogy ebbe a témakörben írtam ki, de féltem, ha a zenéhez írom akkor a sok kamasz jön a tüctüc zenéivel :)
Előre is köszi!
Lou Reed: Perfect day
Én ezzel a zenével készítettem videót apák napjára, amelyben a párom és fiamról készült közös fotókat szedtem össze. Olyan meghatóra sikeredett, hogy a párom még meg is könnyezte.
Mozart minden mennyiségben.
Egy kis éji zene pl. :o)
Köszi mindenkinek, jöhetnek még zenék nyugodtan. Ment a kezecske mindenkinek.
Ashampoo Slideshow Studio a program neve, imádom nagyon tuti :)
Én valami altatódalt tudnék a képek mellé elképzelni, ezért két nagy kedvencem írom le. Brahms-tól a Lullaby nálam örök sláger, jó pár változata van fenn youtube-on is különböző előadóktól (pl. Celine Dion, de az eredeti szövet nélküli zene is gyönyörű). Másik szép altatódal a Rock-a-bye baby, youtube-on a Hooplakidz-es változata viszi nálam a pálmát.
Sok sikert a kis fénykép-összeállításodhoz! :) (Amit egyébként egy nagyon kedves és szép ötletnek tartok.)
6. vagyok
*szöveg (nem szövet), bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!