Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, a hőm 37...

3 napja késik, a hőm 37 feletti tudom ez nem jelent még semmit. Viszont ritkán rámjön a megjön érzés de elég enyhe és nem is mindennap ezért félek esetleg csak mensi lenne?

Figyelt kérdés

5 napja fáj a cicim is, ami nekem szokatlan mert kb 2-3 napig faj aztan elmulik es megjön. Tesztet még nem csináltam mert szokott 1 hetet késni, korainak tartanám.

Tudom ti nem tudhatjátok mi lehet ezért ne bántsatok. Valaki ért a görbékhez? Csak 2 hónapja vezetem.

2020. ápr. 9. 13:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ez még nem nagy esés! Megmutatom neked az utolsó terhes görbém, nekem is voltak esések.

[link]

Drukkolok!

2020. ápr. 10. 07:17
 22/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm megnyugtattál de egy kis félelem van bennem :( remélem holnap visszamászik!
2020. ápr. 10. 07:19
 23/28 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet. Semmivel sem jobb később tesztelni, ilyen görbe mellett már leugrana a tesztcsík... butaság várni és várni. Ennyit meg eshet nekem is esett ennyit a terhes görbémnél.

Pozi teszt után is lement 36,8-ra pedig nekem már a 10. dpo-n is pozi volt és a 14. dpo-n a vérteszt is igazolt :)

Tesztelj!

[link]

2020. ápr. 10. 08:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Aztaaamindeniit!! :D ez most elegge megnyugtatott!! Pedig én már elkeseredtem hogy na akkor megjön,de akkor van remény m. Ma nincs nyitva semmi de ahogy tudok ugrok is a tesztért :D örülnék ha igazatok lenne :)
2020. ápr. 10. 09:01
 25/28 A kérdező kommentje:

Hát lányok..nem kell teszt :( éjjel megjött...ennyit a hőmérőzésről.....

Igaz hőm 37...cicim ugyanúgy fáj és nőttek

Alig görcsöltem pedig elég rendesen szoktam

Nen élek hiú reményekben....nincs baba

Pedig milyen szép a görbe...és mennyire átverős...

2020. ápr. 11. 07:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem átverős, csupán megtudtad, hogy jól működik a progeszteronod. Illetve így láthatod, hogy mennyit esik melyik napon mensi előtt. Tudod vannak akiknek mensi előtt leesik a hője, azoknak működik a jósoljuk meg belőle, hogy lesz e baba. Vannak akiknek meg csak mensi alatt esik le, ezek szerint nálad is mensi alatt esik le. Így neked csak abban segít, hogy mikor van ovu, vagyis mikor volt. Bár 2-3 hónap alatt már előre is fogod tudni.

Sajnálom, hogy nincs baba :( Ne add fel, a hőmérőzést sem, 3 hónapot érdemes megcsinálni, és akkor kiismered teljesen a tested. Hasznos dolog. Tényleg szép görbéd volt, legalább biztos minden szépen működik. Esetleg feltöltöd újra a teljeset? Sok sikert a következő ciklusban!

2020. ápr. 11. 07:58
 27/28 A kérdező kommentje:

Csak nem tudom akkor miert nem akart összejönni :(

Állítólag progeszteron hiányom van orvos szerint..

Szomorú vagyok ugyhogy a mai nap sirással telik sajna

Persze, [link]

Nem fogok hinni legközelebb a hőnek..:(

2020. ápr. 11. 08:08
 28/28 A kérdező kommentje:
És köszönöm a jókívánságokat! :)
2020. ápr. 11. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!