3 napja késik, a hőm 37 feletti tudom ez nem jelent még semmit. Viszont ritkán rámjön a megjön érzés de elég enyhe és nem is mindennap ezért félek esetleg csak mensi lenne?
5 napja fáj a cicim is, ami nekem szokatlan mert kb 2-3 napig faj aztan elmulik es megjön. Tesztet még nem csináltam mert szokott 1 hetet késni, korainak tartanám.
Tudom ti nem tudhatjátok mi lehet ezért ne bántsatok. Valaki ért a görbékhez? Csak 2 hónapja vezetem.
Ez még nem nagy esés! Megmutatom neked az utolsó terhes görbém, nekem is voltak esések.
Drukkolok!
Csinálj tesztet. Semmivel sem jobb később tesztelni, ilyen görbe mellett már leugrana a tesztcsík... butaság várni és várni. Ennyit meg eshet nekem is esett ennyit a terhes görbémnél.
Pozi teszt után is lement 36,8-ra pedig nekem már a 10. dpo-n is pozi volt és a 14. dpo-n a vérteszt is igazolt :)
Tesztelj!
Hát lányok..nem kell teszt :( éjjel megjött...ennyit a hőmérőzésről.....
Igaz hőm 37...cicim ugyanúgy fáj és nőttek
Alig görcsöltem pedig elég rendesen szoktam
Nen élek hiú reményekben....nincs baba
Pedig milyen szép a görbe...és mennyire átverős...
Nem átverős, csupán megtudtad, hogy jól működik a progeszteronod. Illetve így láthatod, hogy mennyit esik melyik napon mensi előtt. Tudod vannak akiknek mensi előtt leesik a hője, azoknak működik a jósoljuk meg belőle, hogy lesz e baba. Vannak akiknek meg csak mensi alatt esik le, ezek szerint nálad is mensi alatt esik le. Így neked csak abban segít, hogy mikor van ovu, vagyis mikor volt. Bár 2-3 hónap alatt már előre is fogod tudni.
Sajnálom, hogy nincs baba :( Ne add fel, a hőmérőzést sem, 3 hónapot érdemes megcsinálni, és akkor kiismered teljesen a tested. Hasznos dolog. Tényleg szép görbéd volt, legalább biztos minden szépen működik. Esetleg feltöltöd újra a teljeset? Sok sikert a következő ciklusban!
Csak nem tudom akkor miert nem akart összejönni :(
Állítólag progeszteron hiányom van orvos szerint..
Szomorú vagyok ugyhogy a mai nap sirással telik sajna
Persze, [link]
Nem fogok hinni legközelebb a hőnek..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!