3 napja késik, a hőm 37 feletti tudom ez nem jelent még semmit. Viszont ritkán rámjön a megjön érzés de elég enyhe és nem is mindennap ezért félek esetleg csak mensi lenne?
Figyelt kérdés
5 napja fáj a cicim is, ami nekem szokatlan mert kb 2-3 napig faj aztan elmulik es megjön. Tesztet még nem csináltam mert szokott 1 hetet késni, korainak tartanám.
Tudom ti nem tudhatjátok mi lehet ezért ne bántsatok. Valaki ért a görbékhez? Csak 2 hónapja vezetem.
2020. ápr. 9. 13:55
11/28 anonim válasza:
Én gorcsoltem mint mikor megjon ugyan úgy. Sőt jobban, mivel nekem a mensi nem nagyon járt tipikus hasfajassal sosem.
12/28 A kérdező kommentje:
Nekem erős mensis görcseim szoktak lenni én nagyon szenvedek ha megjön :/ neked mikor kezdődtek ezek a megjön érzédek? Nekem most nemvárt utan 3 nappal.
2020. ápr. 9. 16:35
13/28 anonim válasza:
A görbéd bíztató, én már most csinálnám a tesztet :)
14/28 anonim válasza:
Én is simán tesztelnék görbe alapján 16.dpo! Hajrá
15/28 anonim válasza:
6 dpo-tól kezdődtek mindig. És még ami mindegyik terhességemnél jelen volt, hogy nem várt időpontja elottől olyasmi folyás volt mint ovukor. De én is tesztelnék már. Nekem már 10 dpon pozi volt amúgy mindig, 16 dpon már leugrott a csík :D
16/28 anonim válasza:
Ja és a mellem nekem is csak terhessegkor fájt.
17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok,kis reményt adtatok :) első próbálkozás ezért is lenne csoda ha elsőre össze is jönne.
Csak ez a megjön érzés ne zavarna :(
Holnap nemtudok tesztet venni az ünnepek miatt de már alig várom hogy megcsináljam :D a mellfájdalom azért fura csak mert eddig még nem fájt.
2020. ápr. 9. 20:58
18/28 anonim válasza:
Sajnos a megjön érzés teljesen normális... kb a 9. hétig nekem végig jelen volt, minden alkalommal úgy mentem a wc-re, hogy na most jött meg XD Majd megőrültem, pedig ugye már uh-n is láttam :) Aztán még talán 20. hétig alkalmanként volt mindjárt megjön érzésem. Kitartás :)
19/28 anonim válasza:
Holnap nem nagyon van nyitva semmi...
De drukkolok, hogy sikeruljon🤞🏻
20/28 A kérdező kommentje:
Leesett a hőm 36,9re :( a 37,2ről. Félek :(
2020. ápr. 10. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!