3 napja késik, a hőm 37 feletti tudom ez nem jelent még semmit. Viszont ritkán rámjön a megjön érzés de elég enyhe és nem is mindennap ezért félek esetleg csak mensi lenne?
Figyelt kérdés
5 napja fáj a cicim is, ami nekem szokatlan mert kb 2-3 napig faj aztan elmulik es megjön. Tesztet még nem csináltam mert szokott 1 hetet késni, korainak tartanám.
Tudom ti nem tudhatjátok mi lehet ezért ne bántsatok. Valaki ért a görbékhez? Csak 2 hónapja vezetem.
2020. ápr. 9. 13:55
2/28 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt bocsánat!
2020. ápr. 9. 13:56
3/28 anonim válasza:
Egy tesztet talán ha csinálnál, segítene. Se görbéből se teafűből nem tudunk jósolni.
4/28 A kérdező kommentje:
Tudom irtam is csak korainak tartanám mert egyszer kétszer volt úgy hogy késett pl 1 hetet. Mondjuk akkor nem volt ilyen a hőm.
2020. ápr. 9. 14:02
5/28 A kérdező kommentje:
De akkor bocsánat a kérdésért csinálok majd köszi :)
2020. ápr. 9. 14:02
6/28 anonim válasza:
Szerintem ígéretes a görbe, de teszt nélkül tényleg nem lehet mit mondani. Hogy miket érzel, teljesen irreleváns, ilyenkor mindenki mindent beképzel meg terhességi tünetnek érzékel, ráadásul ilyenkor még nincsenek terhességi tünetek.
7/28 A kérdező kommentje:
Nincs terhességi tünetem,csak a megjön érzés és a cicifájdalom :)
2020. ápr. 9. 14:05
8/28 anonim válasza:
Hú nagyon jónak tűnik a görbe! :)) Nekem így volt a babáimmal, csak terhesen ment 37 fölé a hőmérsékletem!
9/28 anonim válasza:
16 dpon már nyugodtan tesztelhetsz! :)
10/28 A kérdező kommentje:
Igen a görbe miatt gondolok énis esetleg terhességre csak néha elkap ez a megjön érzés de nem görcsölök!
2020. ápr. 9. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!