Mensi utani napon a ciklus 15 napjan, enyhe gorcsoket erzek, mintha megkene jonnie a mensimnek (nagyon ritkan faj a hasam akkor is ) es luktet a hasam, van mikor bal oldalt, vagy jobb oldalt, par percig es utanna elmulik . Mi ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 15:45
2/8 A kérdező kommentje:
hat ezt meg nem vettem eszre eddig
2015. jan. 10. 15:54
3/8 anonim válasza:
Én sem szoktam minden hónapban érezni.Van amikor érzem van amikor.Most ebben a hónapban pl. nagyon fájt az ovu...
1-es voltam
4/8 anonim válasza:
Én is csak néhány éve érzem. Más jelekből is észreveheted az ovulációt. Ez még hasznos lehet a későbbiekben:
5/8 A kérdező kommentje:
utolso. a kepen amit belinkeltel megneztem es az utolsonal amit ir 35 ciklusnal hogy 13-20 ig az azt jelenti hogy a ciklus 13 napjatol egesz 20 .napjaig termekeny idoszak?
2015. jan. 10. 18:29
6/8 anonim válasza:
Azt inkább csak a szöveg miatt linkeltem be. Nyákvizsgálattal is meggyőződhetsz róla, hogy a kérdésedben felsorolt tünetek ovulációt jeleznek-e.
7/8 anonim válasza:
Termékeny időszak mindig az ovulációt megelőző kb. 3-4 nap és az ovulációt követő egy nap.
Ez jobb link:
8/8 A kérdező kommentje:
Ma is ereztem. lehet a beagyazodas tunete is? megneztem a linket es akor termekeny idoszakban vagyok ? 17napon vagyok.
2015. jan. 12. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!