Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 hetesen van olyan hogyha...

10 hetesen van olyan hogyha korog a hasam akkor a gyerek éhes?

Figyelt kérdés

Pl úgy h nem rég ettem és azt érzem h meghalok éhen pedig ilyen régen sose volt.

Egy nap csak 3 4 x ettem most meg többször kell egyek mert korog a gyomrom.

Kivan mar fejlodve a köldök zsinor?

2020. ápr. 4. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

#17 csak tudod tele az oldal ökör kérdésekkel.

És most nem azokról beszélek, ami konkrét tapasztalathoz, vagy tudáshoz köthető. Senki nem fog beszólni egy csecsemőgondozásos kérdést, mert nyilván mindenki lesz először első babaás anyuka, ahogy egy most főzni tanulót sem hurrogok le, mert megkérdezi hogy készül a habarás.

De mikor olyanokat kérdeznek itt egyesek, amit már egy értelmes 14 éves is megválaszol, az irtó gáz. Sajnos sok nő ahogy meglátja a tesztjén a két csíkot, fullba kezdi el nyomni a kretént, és még marhára büszke is rá, mert hát ez neki jár.

Hát értem én, hogy terhesek vagytok, meg boldogok vagytok, de hogy miért kell megszűnni felnőtt gondolkodó embernek lenni, azt nem tudom. Aztán lehet megsértődni, mikor az anyukákat kompletten egy agyatlan társaságnak titulálják, akiket csak az ugyuligugyuli érdekel, meg a kakispelus.

Mert odáig nem jutnak el páran fejben hogy két cukormáz között különbséget tegyenek nép hiedelem, meg biológi között.

2020. ápr. 5. 15:11
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezz meg egy orvost erről. Ki fog röhögni.
2020. ápr. 5. 15:31
 23/25 anonim ***** válasza:
19%

20-aska, most akkor embrió vagy magzat?

De nyugi, nem kell válaszolni, látjuk, hogy nagyon okos vagy, igen.

2020. ápr. 5. 15:32
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván belezavarodni hogy metől embrió mettől magzat főbenjáró bűn, de a 10 hetes méhben lévő gyermekről halandzsázni aki éhes az tök oké.

Igen ebben a topikban én vagyok a fő hülye. Igazad van 🤦‍♀️

Sok értelme volt a beszólásodnak, gondolom marha büszke vagy magadra. De oamondtad, jaaaa nem.

2020. ápr. 5. 16:49
 25/25 A kérdező kommentje:

Unalmasak vagytok meglatszik nincs eletetek se gyerek se férj és nincs kivel foglalkozni 😂😂😂😂

Azt hittem h köze van a gyerekhez de most már tudom is hogy koze van csak nem jól fogalmaztam meg.

És nekem gyerek nem embrió nem magzat a kis babám ❤️

Na mindegy hagyjuk én abba hagyom de tudom h nektek van erre időtök és itt elitek ki magatokat 😂😂👌

2020. ápr. 5. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!