Embrióról beszélünk, és nincs olyan. Az embrió és a magzat mindent elvesz, ami kell neki.
2020. ápr. 4. 20:56
2/25 anonim válasza:
Köldökzsinór van és lepény is, de ez így nem függ össze. A baba sose éhes, ha más nem a szervezeted tartalékaiból, de folyamatosan tápláltatik.
2020. ápr. 4. 20:57
3/25 anonim válasza:
Ugye nem gondolod hogy a magzat azt a kaját “eszi” amit te is épp megettél? :o
nap kérdése
2020. ápr. 4. 21:39
4/25 anonim válasza:
Hülye vagy, vagy fested magad?
2020. ápr. 4. 21:51
5/25 anonim válasza:
Kb. a 6. héttől van már köldökzsinór🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2020. ápr. 4. 21:54
6/25 anonim válasza:
Ja az enyém a 40.hét végére már betolt egy tányér paprikáskrumplit. Ha éhes volt csak megrántotta a köldökzsinórt és már küldtem is befelé a hamit neki.
2020. ápr. 4. 22:34
7/25 anonim válasza:
Ha szeded a terhes vitamint meg a többi vitamint, akkor kevesebb ételt fog kívánni a szervezeted. A magzat vitaminból táplálkozik, ha szervezetedbe nincs meg az az adott vitamin vagy bármi más, akkor a szervezeted jelezni fog. Szerintem érdemes szedni vagy egészségesen táplálkozni.
2020. ápr. 4. 23:05
8/25 anonim válasza:
A magzat nem eszik, elveszi a szervezetedtől azt amire szüksége van.
De komolyan nem hiszem el, hogy nem olvastál utána ilyen dolgoknak es ennyire tudatlanul hordasz ki egy babát.
2020. ápr. 4. 23:39
9/25 anonim válasza:
Nyugi, a magzat szünetmentes tápon van.
Te vagy éhes.
2020. ápr. 5. 05:46
10/25 A kérdező kommentje:
Szedek terhességi vitamint magneb6ot d vitamint is!
🙂
Eddig nem csinálta ezt a gyomrom soha hogy egynap 6x korog úgy h az előtt etten 10 perce csak mióta terhes vagyok azért érdekes ez és valaszotok is "nagy okos nők"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!