Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járvány ideje alatt gyermekvál...

Járvány ideje alatt gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?

Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.

A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.

34/N

2020. márc. 27. 07:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező én azt tanácsolnám neked, hogy ha van lehetőséged, akkor ne várjatok. Te sem leszel fiatalabb és nem veszítesz semmit. Nekem volt egy ismerősöm, ő mindig várt, mert hogy a karrierjét ápolgatta, majd kicsúszott az időből. 35 évesen már segítséggel sem tudott teherbe esni. Persze tudom én, idősebb korban is teherbe tudnak esni a nők, de nem vagyunk egyformák. Valakinek megy, valakinek már nem. Bajok és problémák mindig is voltak és mindig is lesznek. De én az álmomat nem adnám fel a vírus miatt. Hisz pl. ha vége lesz a vírushelyzetnek, ki tudja milyen lesz a gazdasági helyzet Magyarországon?! Ha rossz lesz, akkor majd azért fogsz megint halasztani? És meddig? Honnan tudod, mikortól lesz minden újra a régi? Aztán hipp hopp azon kapnád magad, hogy már 38 éves vagy. Mindig lesz valami, hogy miért pont most ne. Én nem halasztanék, ha az anyaság lenne minden álmom.
2020. márc. 28. 09:02
 52/55 anonim ***** válasza:
85%
De jó, hogy vannak ilyen válaszok is..:) én is 34 vagyok én sem fogok várni! :) bízzunk a legjobbakban..!
2020. márc. 28. 09:18
 53/55 anonim ***** válasza:
69%

10 éve a H1N1 re is azt mondták mind meg fogunk halni, az előtt meg a sima influenzára is minden télen az folyt a csapból hogy oltasd be magad.

Mindig durvább dolgokkal kell riogatni az embereket, hogy valaki meggazdagodjon.

Ennyi.

2020. márc. 28. 11:42
 54/55 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Amennyiben valakinek ez segít, akkor ajánlom figyelmébe.

Ezt a kérdést én tettem fel a Somának, mivel itt is éles vita alakult ki evégett , és bizony számomra megdöbbentőek ezek a mélységesen negatív reakciók....

mintha itt a legtöbb embernek semmi bizalma nem lenne az élethez..

Ne értsetek félre, én megértem a ti állásfoglalásotokat is, csak számomra megdöbbentő, hogy ilyen sokan vagytok, akik ennyire borúlátóan gondolkoztok.

A döntést én magam részéről már meghoztam, mi egy percig nem álltunk le a babaprojektel a félelmeim és kétségeim ellenére sem, viszont ezt a kérdést azok miatt a gyermeket vállalni vágyó nők segítése miatt is, és az esetlegesen most babát váró, de félelmekkel teli nők miatt is tettem fel, akiknek hátha ez a válasz most erőt ad...! :) ;)

2020. márc. 31. 13:31
 55/55 anonim válasza:
100%
Feleségem múlt hét pénteken szült. Még élünk. Mi is aggódtunk ezen az egészen, de Ti csak most akartok nekiállni! Ki tudja mi lesz 9 hónap múlva, feltéve, hogy azonnal sikerül? Ezen felesleges most aggódni. Nekünk kellett 6 hónap, mire sikerült teherbe esnie feleségemnek. Akkor még a vírus létezéséről sem tudott senki...
2020. jún. 7. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!