Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járvány ideje alatt gyermekvál...

Járvány ideje alatt gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?

Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.

A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.

34/N

2020. márc. 27. 07:17
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó!

A 10. kommentet idézted, ott pedig maszk van és nem maszekot akart írni, aki írta. Puszi, zsenike

2020. márc. 27. 11:31
 22/55 anonim ***** válasza:
22%
Az anyukám szülésznő egy megyeszékhelyen. Azt mondta, hogy az orvosok szerint a terhesgondozás lesz az első, ami beadja a kulcsot. Legfeljebb idén és jövőre születik 5-600 nagyon beteg vagy életképtelen gyerek. Aki MOST a veszélyhelyzet alatt esik tervezetten teherbe, az jobb ha szembenéz ezzel a lehetőséggel.
2020. márc. 27. 11:38
 23/55 anonim ***** válasza:
56%
Maszkot írtam jóember. Maszkban kell rohangálni. Egyébkent a "maszek" magándokik is mondják le az időpontokat. Az enyém pl 65 év feletti és nem is dolgozhat..
2020. márc. 27. 11:43
 24/55 anonim ***** válasza:
42%

kedves kérdező ne várj!

34 éves vagy, pont mint én.

mégis mire akarsz várni?

mi a garancia, hogy az elkövetkezendő pár év jobb lesz?

akkor tulajdonképpen , akik azt írják, hogy most mindenki jobban teszi ha szünetelteti , akkor konkrétan ha jobban belegondolunk az azt jelenti, hogy évekig szüneteltesse mindenki.

és akkor mi a garancia ha vársz 38 éves korodig, minden rendeződni látszik, az esélyed már csekély , hogy összejöjjön és kirobban egy háború, beüt egy még nagyobb világméretű ismereetlen járvány, egy csomó dolog lehet, ami miatt tulajdonképpen akkor soha senki nem vállaljon már gyereket, mert ki tudja megmondani előre , hogy mi lesz?

Én nem várok és nem érdekel....akik azt írjátok , hogy szüneteltesse mindenki mégis miből gondoljátok, hogy később jobb lesz a helyzet?

2020. márc. 27. 11:53
 25/55 anonim ***** válasza:
13%

24!

Abból, hogy a kutatók dolgoznak rajta. Szerinted így marad vagy rosszabb lesz? Ha úgy gondolod, meg nagyobb felelőtlenség tudatosan gyereket vállalni most

2020. márc. 27. 11:56
 26/55 anonim ***** válasza:
30%

22-es ...:D annyira nevetséges...istenem, régen hogy szültek a nők könyörgöm?

basszus, ne hogy azt higgyétek, hogy majd otthon kell szülni , mert nem lesz orvos..:D

és ha így van, régen is megszültek valahogy a nők és nem halt bele mindenki.

De most nem ez a helyzet.

Nem marad senki magára.

Beteg gyerekkel riogatni a kérdezőt...

mióta is szülünk kórházi körülmények között?

előtte hogy születtek gyerekek?

nem is olyan régen még uh sem volt, nemhogy genetikai vizsgálat ne butáskodjatok már..:D

2020. márc. 27. 11:56
 27/55 anonim ***** válasza:
26%
Már most is akadozik a terhesgondozás, vizsgálatokat mondanak le, zárnak be a magánrendelések. És most van 300 igazolt koronavírusos beteg. Aki most akar belevágni a gyerek gyártásba gondoljon már bele, hogy vajon mi lesz majd több ezer vagy tízezer betegnél. Matematikai számítások szerint nálunk a nyáron tetőzik a járvány, utána nem két nap lesz míg helyreáll az élet. 9 hónap múlva meg tele lesz a gyakori olyan kérdésekkel, hogy "beteg gyerekem született, mit tegyek, hova vigyem, kit okoljak?"
2020. márc. 27. 11:57
 28/55 anonim ***** válasza:
24%

Teszek én rátok.

Maszk vagy maszek, attól még mind rosszindulatú lelkinyomorékok vagytok, akik már alig várják, hogy összeomoljon az EÜ, hogy ne legyenek orvosok, hogy emberek kerüljenek veszélybe mert nektek ennyire fostalicska az életetek.

Igen, gondoltam hogy 65 feletti orvosokról van szó, akik lehúzták a redőnyt, mondani sem kell.

Más orvosa meg nem veszélyeztetett korosztály.

2020. márc. 27. 11:58
 29/55 anonim ***** válasza:
58%

igen a kutatók dolgoznak rajta hurrá, tegyük fel 2 év múlva meg is lesz az oltóanyag.

rendben.

és te honnan tudod, hogy miután ez megtörtént és fellélegeztünk nem fog jönni ismét egy újabb járvány, vagy háború, vagy még ennél is nagyobb gazdasági válság?

ezért kérdeztem , mert rendben lesz oltóanyag hurrá, de akkor ha így gondolkozol akkor 3 év múlva sem lesz biztonságosabb gyermeket vállani, mert hirtlen beüthet megint valami katasztrófa és akkor mi lesz? akkor te is felelőtlen vagy ha így nézzük , mert abszolut nem veszélytelenebb 3 év múlva vagy 50 év múlva szülni sem.

2020. márc. 27. 12:00
 30/55 anonim ***** válasza:
65%

29!

A felelős gyermekvállalás azt jelenti, higy akkor vállalunk gyereket, ha a helyzet ideális hozza. Szerinted egy világjárvány közepe az ideáli s helyzet? Ha 3 év múlva se lesz jobb a helyzet, akkor 3 év múlva se vállal az épeszű ember gyereket, mert a cél az lenne, hohy a gyerek boldogan, egészségesen nőjön fel. Vagy nem? Most hirdettek kijarasi tilalmat. Ez szerinted boldogsaghiz vezet? Nincs iskola, ovoda. Ez szerinted jo? Komoylan nem tudsg gondolkodni?

2020. márc. 27. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!