Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járvány ideje alatt gyermekvál...

Járvány ideje alatt gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?

Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.

A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.

34/N

2020. márc. 27. 07:17
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
18%

43!

A lelkinterror arra jó lehet ez esetben, hogy az a nő, aki épp most akar teherbe esni rájöjjön, nem a legjobb ötlet most.

Amúgy már bevásároltam az egyik szomszédomnak, kiváltottam a gyógyszert a másiknak es vittem ebédet az exsogornom anyjának is. Csak hogy megnyugodj.

2020. márc. 27. 14:41
 42/55 anonim ***** válasza:
71%

"A lelkinterror arra jó lehet"

Nem, a lelkiterror nem jó semmilyen esetben sem!!! Ritka nagy szociopata lehetsz ha ez bármilyen körülmények között eszedbe jut, gratulálok hozzá. Azt meg csak ismételni tudom, hogy azt is bántjátok, aki nem direkt ebbe az időszakba akart terhes lenni, de ez meg aztán pláne nem érdekel senkit közületek, gondolom.

2020. márc. 27. 14:51
 43/55 anonim ***** válasza:
68%

73%-os könnyen vagy, mert enyhe túlzással mindjárt szülsz, de kíváncsi lennék milyen szájízzel olvasgatnál hasonló oltogatásokat ha előtted is ott lenne még a neheze. Szerintetek aki most terhes az nem fél? Nincsenek kételyei? De vannak, és ez egy olyan időszak mikor támogatni kellene egymást nem belelökni a gödörbe. Sokra mész te másik válaszoló is ha bevásárolsz a szomszédodnak, ha közben másokat meg érzemileg gyötörsz és azt vetíted neki elő, hogy beteg kisbabát hoz majd a világra, akármikor is essen teherbe az illető. Ha nem bánod én nem dicsérnélek meg, milyen kiváló ember vagy. Nem vagy az.

A rémhírterjesztés meg nem véletlenül büntetőjogi kategória, megjegyezném.

A "bokorban fogtok szülni" "meghal a feleséged" "beteg lesz gyereked" "lélelgeztető gépen fulladsz meg" és egyéb kedvességek, amiket ti állítólag nagyon normális emberek ide összehordtok már napok óta, meg eléggé kimeríti a fogalmat.

2020. márc. 27. 15:04
 44/55 anonim ***** válasza:
83%
Egyet kell értenem. 20 hetes vagyok és marhára nem esik jól ezeket a meghalsz, beteg lesz a gyereked meg a többi kedves jóslatot olvasni.
2020. márc. 27. 17:21
 45/55 anonim ***** válasza:
74%
Sziasztok, lehet h hülyének fogtok nézni, de én járvány ide járvány oda, teljes gőzzel dolgozok a babaprojekten :))) 34 éves leszek, eddig is mindig volt valami ok, hogy miért nem, és nem akarom már tologatni. Valami majdcsak lesz.
2020. márc. 27. 18:14
 46/55 anonim ***** válasza:
68%
Hajrá kedves utolsó, én is 34 vagyok és mi is rajta vagyunk !! És minden rendben lesz!
2020. márc. 27. 19:55
 47/55 anonim ***** válasza:
72%
Engem is megkövezhet mindenki, de mi is terveztük és szerencsére sikerült is. Ez a dolog most van, 5 hetes vagyok szóval mire eljutok orvoshoz (olyan 8 hetesen), már jobban fog kinézni a helyzet szerintem. Amúgy meg nincsenek tömeges betegségek, sőt a kismamák és a babák sincsenek nagyobb veszélynek kitéve, mint akármelyik más egészséges ember. Szépen utána lehet nézni ennek. Nem fognak zombik meg beteg gyerekek születni. Én nem halogatnám, mindig van valami ok, hogy miért pont most ne. Én úgy voltam vele, hogy mi van ha később már nem fog összejönni: Én sem leszek fiatalabb (most vagyok 32). Én Bécsben élek, itt április közepétől megy az élet rendesen. Azonkívül nem hinném, hogy ez a betegség rosszabb lenne egy influenzánál. Egy influenzába még többen halnak bele, de arról nincs szó. Szerintem ez félig vaklárma és a média felfújta.
2020. márc. 27. 20:01
 48/55 anonim ***** válasza:
75%

Èn 16 hetes vagyok, még sehol nem volt ez a vírus, mikor teherbe estem. Aggódom, de még én legalább a genetikait az Istenhegyin és a Panorama tesztet meg tudtam csináltatni, minden jò lett, ezen màr nem kell izgulnom es engem eddig nem hanyagoltak el.

Nehéz kérdés ez, de ha valaki benne van màr a korban, akkor azèrt azon is el kell gondolkodnia, hogy itt nem pár hónap halasztásról kell beszélni, mert az egy dolog, hogy ez a vírus lecseng mondjuk nyárra, de amilyen gazdasági válsàg fogja követni, az sokkal rosszabb lesz, szóval ha valaki most halaszt, az valószínűleg évekre teszi. Sok mindent kell mèrlegelni, de az a stílus amit egyesek megengednek maguknak nem segít...

2020. márc. 27. 20:22
 49/55 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó ez igaz, szóval akkor azok a nők, akik babát szeretnének, eleve le is mondhatnának az anyaságról a jövőbeli rossz gazdasági helyzet miatt. Na akkor ki is halhatnánk. Még jó, hogy nem gondolkodik így mindenki.
2020. márc. 27. 21:06
 50/55 anonim ***** válasza:
27%
Járvány ideje alatt nem vállalok gyereket, mert szeretnék én is elltáshoz jutni. Legalább megvárom azt, hogy látszódjon lesz e olyan helyzet itt, mint olaszoknál, vagy tudjuk kezelni. Szerintem ez nem rémiszgetéd, de akik itt harsogják, hogy van ellátás honnan tudják, hogy két hónap múlva is lesz? Örüljetek, hogy ti el tudtatok jutni még.
2020. márc. 28. 07:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!