Járvány ideje alatt gyermekvállalás?
Sziasztok!
Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?
Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.
A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.
34/N
43!
A lelkinterror arra jó lehet ez esetben, hogy az a nő, aki épp most akar teherbe esni rájöjjön, nem a legjobb ötlet most.
Amúgy már bevásároltam az egyik szomszédomnak, kiváltottam a gyógyszert a másiknak es vittem ebédet az exsogornom anyjának is. Csak hogy megnyugodj.
"A lelkinterror arra jó lehet"
Nem, a lelkiterror nem jó semmilyen esetben sem!!! Ritka nagy szociopata lehetsz ha ez bármilyen körülmények között eszedbe jut, gratulálok hozzá. Azt meg csak ismételni tudom, hogy azt is bántjátok, aki nem direkt ebbe az időszakba akart terhes lenni, de ez meg aztán pláne nem érdekel senkit közületek, gondolom.
73%-os könnyen vagy, mert enyhe túlzással mindjárt szülsz, de kíváncsi lennék milyen szájízzel olvasgatnál hasonló oltogatásokat ha előtted is ott lenne még a neheze. Szerintetek aki most terhes az nem fél? Nincsenek kételyei? De vannak, és ez egy olyan időszak mikor támogatni kellene egymást nem belelökni a gödörbe. Sokra mész te másik válaszoló is ha bevásárolsz a szomszédodnak, ha közben másokat meg érzemileg gyötörsz és azt vetíted neki elő, hogy beteg kisbabát hoz majd a világra, akármikor is essen teherbe az illető. Ha nem bánod én nem dicsérnélek meg, milyen kiváló ember vagy. Nem vagy az.
A rémhírterjesztés meg nem véletlenül büntetőjogi kategória, megjegyezném.
A "bokorban fogtok szülni" "meghal a feleséged" "beteg lesz gyereked" "lélelgeztető gépen fulladsz meg" és egyéb kedvességek, amiket ti állítólag nagyon normális emberek ide összehordtok már napok óta, meg eléggé kimeríti a fogalmat.
Èn 16 hetes vagyok, még sehol nem volt ez a vírus, mikor teherbe estem. Aggódom, de még én legalább a genetikait az Istenhegyin és a Panorama tesztet meg tudtam csináltatni, minden jò lett, ezen màr nem kell izgulnom es engem eddig nem hanyagoltak el.
Nehéz kérdés ez, de ha valaki benne van màr a korban, akkor azèrt azon is el kell gondolkodnia, hogy itt nem pár hónap halasztásról kell beszélni, mert az egy dolog, hogy ez a vírus lecseng mondjuk nyárra, de amilyen gazdasági válsàg fogja követni, az sokkal rosszabb lesz, szóval ha valaki most halaszt, az valószínűleg évekre teszi. Sok mindent kell mèrlegelni, de az a stílus amit egyesek megengednek maguknak nem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!