Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járvány ideje alatt gyermekvál...

Járvány ideje alatt gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?

Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.

A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.

34/N

2020. márc. 27. 07:17
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
57%

26!

Ja. Regen 10 gyérekből mondjukn2 maradt életben. Tok jó, menjünk oda vissza?

2020. márc. 27. 12:14
 32/55 anonim ***** válasza:
42%
Aki úgy akar egy terhességet végigcsinálni, ahogy nagyanyáink, arra mit lehet mondani? Tudni fogod, hogy hány hónapos, meg hogy él, mert mozog. De semmi mást. Majd ha azt kell eldönteni, hogy ki kerül lélegeztető gépre és kit hagynak megfulladni, akkor majd biztos a genetikai uh meg a cukorterhelés lesz a legfontosabb. De aki így akarja csinálni,annak egészségére.
2020. márc. 27. 12:21
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet gyereket vállalni, de nagyobb bátorság kell hozzá. Eddig nagyon kényelmes és biztonságos életünk volt, most sajnos nem az lesz. Jó példa, hogy születtek gyerekek a középkorban is meg a szántóföldön is (és bele haltak jóval nagyobb arányban)... de azért a mai nőknek nem az a megszokott trend, hogy csak úgy a természetre bízzák magukat, aztán lesz ahogy lesz, mikor pár hete még minden kis nyillalással mentek UH-ra meg vérvételre. Nem lehet tudni, hogy ez a járvány meddig tart. Lesz-e valami csodaszer pár hónap múlva vagy elhúzódik és akkora válságot okoz, hogy háború is a nyakunkon lesz. Mérlegelni kell, hogy tényleg az a fontosabb, hogy az élet nem áll meg és ezt semmiképp nem akarod kihagyni az életedből, vs. azt, hogy most a szülés/gyerekvállalás sokkal nagyobb kockázatot jelent rád, mint egyénre nézve. Mindegyikre jó szlogen, hogy "egyszer élünk" :) Ha akár hajlandó vagy feláldozni is magad, mert a vágyad erősebb, mint a félelmed és úgy érzed, örökre a "mi lett volna ha" kísértene, ha kifutsz az időből, vágj bele. De ha a belső hang azt mondja, hogy a te határaid eddig érnek és a saját biztonságod fontosabb, akkor lehet, hogy odáig fog ez fajulni, hogy ahogy telnek az évek, le kell mondj róla és másban találni örömöt. Sajnos senkinek sincs jósgömbje, hogy megmondja, hogy fog alakulni a jövő.
2020. márc. 27. 12:27
 34/55 anonim ***** válasza:
0%
26-os! Minden évben hal bele nő a szülésbe Magyarországon. Nem sok, de pár eset minden évben van. Úgy is, hogy rendelkezésre állt orvos, személyzet és a megfelelő vizsgálatok. Ezek rendelkezésre állása most kérdőjeles lesz hónapokig. De akivel majd tragédia történik, mert beteg gyereke születik, vagy meghal a felesége, azt biztos vigasztalni fogja, hogy azelőtt sem halt bele mindenki.
2020. márc. 27. 12:48
 35/55 anonim ***** válasza:
24%
28-ae! Hát nem tudom, ha valakinek ennyire kell most egy terhesség, hogy nem várhatott néhány hónapot, hogy képes vagy kockára tenni a gyereked, a családod es a saját sorsod, akkor ott lehet valami nagyon fostalicska.
2020. márc. 27. 13:28
 36/55 anonim ***** válasza:
30%
Szia párom is parázik. Nekem ma van ovum, voltunk is együtt remélem, összejön. Ő azt mondja mi lesz, ha down kóros lesz? Miért lenne? Jó igaz betegek voltunk/lábalunk ki, de most álljon meg az élet? Máskor is voltak járványok, szenvedünk az influenzától stb.. ne legyen addig gyerek míg nincs saját házad. Ne legyen míg nincs autód (oké ezek vannak neķünk) de mindenki azzal jön, hogy ne legyen míg nincs saját szobájam de én úgy érzem ez az a munkahely ahol azt tudom mondani a főnöknek, hogy Zsu én vissza akarok jönni dolgozni akkor visszavesz..nyugodt szívvel és örömmel és nem rúg ki utána. Én remélem terhes leszek 10-én kiderül. ☺😘 Nst, uh ugyanúgy van nálunk a megyeibe.
2020. márc. 27. 13:34
 37/55 anonim ***** válasza:
20%
Ennyi beteg embert. 37es kezeltesd magad.
2020. márc. 27. 13:58
 38/55 anonim ***** válasza:
30%
Neked mi bajod van? Ez egy olyan oldal, ahol kérdést lehet feltenni és arra többféle válasz adható. Nyugodj már le.
2020. márc. 27. 14:16
 39/55 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert neked fáj szembenézni a valósággal, az nem jelenti azt, hogy a másik aki ésszel gondolkodik, és felelősségteljesen vállal gyereket, az rémisztget. Benézted, 36 hetes vagyok. Sok ismerősöm van a finishben, ezért tudom, hogy kb mi a helyzet. De én legalább tudom, hogy egészséges a gyerekem, mert minden vizsgálat megvolt. Senki nem azokat szólta le, akik már terhesek, hanem azokat akik most tervezik.
2020. márc. 27. 14:16
 40/55 anonim ***** válasza:
40%

"Ez egy olyan oldal, ahol kérdést lehet feltenni és arra többféle válasz adható. "

Mint például milyen válasz? Meg fog halni a feleséged, a gyereked meg beteg lesz? Ez válasz?

kapjatok már agyatokhoz. Mint írtam jóérzésű ember nem mond ilyet másoknak akár fikció, akár jós, és jövőbe lát. És nem, ez nem válasz hanem teljesen szándékos lelkiterror, meg vegzálás.

Örülök, hogy erre azért van kapacitásotok, ha már olyan rohadtul foglalkoztat a vírus, akkor menj tegyél valami hasznosat, vásárolj be a 90 éves szomszédodnak vagy tudomisén, ne mások érzelmi világával játszadozzál "nevelő szándékkal".

2020. márc. 27. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!