Járvány ideje alatt gyermekvállalás?
Sziasztok!
Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?
Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.
A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.
34/N
26!
Ja. Regen 10 gyérekből mondjukn2 maradt életben. Tok jó, menjünk oda vissza?
"Ez egy olyan oldal, ahol kérdést lehet feltenni és arra többféle válasz adható. "
Mint például milyen válasz? Meg fog halni a feleséged, a gyereked meg beteg lesz? Ez válasz?
kapjatok már agyatokhoz. Mint írtam jóérzésű ember nem mond ilyet másoknak akár fikció, akár jós, és jövőbe lát. És nem, ez nem válasz hanem teljesen szándékos lelkiterror, meg vegzálás.
Örülök, hogy erre azért van kapacitásotok, ha már olyan rohadtul foglalkoztat a vírus, akkor menj tegyél valami hasznosat, vásárolj be a 90 éves szomszédodnak vagy tudomisén, ne mások érzelmi világával játszadozzál "nevelő szándékkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!